In niciun caz! Va iubiti, e frumos, el apreciaza enorm ca ai facut acest pas cu el, crede-ma. Dragostea nu are nevoie de nicio explicatie, iar tu nu trebuie sa te rusinezi pentru nimic. Este viata ta, o poti trai cum vrei.
Bafta!
Nu cred ca te crede o fata usoara.Doar v-ati lasat "purtati" de dorinta..nu vad nimic rau in asta.
Incomod în mașină...Aici e vorba de răbdare, și totuși ciudat amândoi amețiți asta înseamnă băuți sau drogați și în mașină... nu prea se pupă una cu alta.
În dormitor cel mai comod și mai sigur.
Drogati in niciun caz!
Atunci amețiți de băutură... tot mai bine e în dormitor Mihaela, spune-mi dacă greșesc? Am făcut-o și eu o singură dată în mașină la fel amețit și sincer am regretat enorm
Ai explicat ca naiba da intelegem, noi, romanii. Asa deci. Te iseli amarnic daca crezi ca iubitul tau crede lucruri urate despre tine, daca va iubiti reciproc. Si ce ai pus tu pe TPU nu e o intrebare e o povestioara. Dar tot daca ai Fundite imi dai si mie una?
Eu creca am explicat destul de bine doar ca am uitat faza "datul cu parerea " despre ceea ce ar putea crede si daca e bine ce am facut