| Mihaelaaaaaa a întrebat:

tocmai ce mi-am inceput viata sexuala, dupa 8 luni de relatie. Am spus mai multe in alta intrebare, in fine. Am avut primul act sexual, iar al 2-lea, eram ametiti aman2 si am facut-o in masina. Eu am 17, el 18. Daca m-am lasat in masina, nu vreau ca prietenul meu sa creada lucruri urate despre mine, chestii de fata usoara. Eu cred ca ma insel, pentru ca l-am facut sa astepte atata timp. Dar acum, nu stiu ps. Nici nu mi-a dat motive sa cred...

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

In niciun caz! Va iubiti, e frumos, el apreciaza enorm ca ai facut acest pas cu el, crede-ma. Dragostea nu are nevoie de nicio explicatie, iar tu nu trebuie sa te rusinezi pentru nimic. Este viata ta, o poti trai cum vrei.
Bafta!

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu cred ca te crede o fata usoara.Doar v-ati lasat "purtati" de dorinta..nu vad nimic rau in asta.

| Azµre a răspuns (pentru Elena1234456):

Incomod în mașină...Aici e vorba de răbdare, și totuși ciudat laughing amândoi amețiți asta înseamnă băuți sau drogați și în mașină... nu prea se pupă una cu alta.
În dormitor cel mai comod și mai sigur.

| Mihaelaaaaaa explică (pentru Azµre):

Drogati in niciun caz!

| Azµre a răspuns (pentru Mihaelaaaaaa):

Atunci amețiți de băutură... tot mai bine e în dormitor Mihaela, spune-mi dacă greșesc? Am făcut-o și eu o singură dată în mașină la fel amețit și sincer am regretat enorm laughing

| mona a răspuns:

In cazul tau eu zic ca e ok

| goshty a răspuns:

Pai e ok atunci.

| TomiiiTza a răspuns:

Ai explicat ca naiba da intelegem, noi, romanii. Asa deci. Te iseli amarnic daca crezi ca iubitul tau crede lucruri urate despre tine, daca va iubiti reciproc. Si ce ai pus tu pe TPU nu e o intrebare e o povestioara. Dar tot daca ai Fundite imi dai si mie una? big grin

| Mihaelaaaaaa explică (pentru TomiiiTza):

Eu creca am explicat destul de bine happy doar ca am uitat faza "datul cu parerea happy" despre ceea ce ar putea crede si daca e bine ce am facut happy

| Mihaelaaaaaa explică:

Vreau sa imi spuneti parerea voastra, despre ce ar putea crede el happy