Daca ai astfel de framantari e clar ca lucrurile nu mai pot fi ca la inceput, probabil a intervenit plictiseala si nu prea vad cum s-ar putea revigora o relatie stricata, e bine ca a-ti pus punct si incercati fiecare sa va gasiti un alt drum, doar daca acest lucru nu va fi posibil si va trece un timp suficient de lung in care ve-ti ajunge la concluzia ca nu puteti renunta definitiv unul la celalat, doar atunci sa va mai dati o sansa dar un timp e bine sa intrerupeti orice legatura ca sa puteti avea o alta sansa cu o alta persoana
Vei afla daca e o decizie buna cu timpul, daca iti lipseste si o vrei inapoi, inseamna ca o iubesti
Dacă te iubea era în stare să renunțe la orgoliu și la încăpățânare cum ai reușit și tu în primă fază. Tu ești de înțeles, răbdarea omului nu e nelimitată. Eu zic că a fost decizia cea mai bună. Nu văd cum ar funcționa o relație, pentru o perioadă lungă de timp când în joc intră orgoliul și încăpățânarea. Răbdare trebuia să aveți amândoi și să vă ascultați unul pe celălalt, să vă înțelegeți, că altfel nu iese nimic.
Si ce vrei sa faci acum sa stai cu una cu care nu te intelegi doar pentru ca sa nu fii singur? daca nu merge cauta-ti alta. in general acest atasament fata de femei vine de la baietii care sunt "agatati" de fete si nu prea stiu sa cucereasca o fata. se tin cu dintii de ea disperati ca daca o pierd nu mai gasesc alta. daca gandesti asa opreste-te si schimba-ti atitudinea. demonstreaza-ti ca poti sa cuceresti o fata care-ti place. zambeste si fii sincer, detasat, relaxat si increzator. ai sa vezi ca se poate daca incerci.
Bună şi ţie. Întâi de toate vreau să ştii că nu e important dacă e grasă, important e să vă înţelegeţi. O relaţie se bazează pe iubire. dar şi pe încredere şi respect, mai ales pe asta. Poate că amândoi aveţi aşteptări diferite unul de la celălalt. Poate că ea vrea să o răsfeţi, să se simtă iubită.Ce vrei tu. doar tu ştii. Trebuie să'ţi doreşti să o recucereşti. dacă vrei asta. Poate că are o perioadă mai proastă şi e sensibilă şi de'aia e aşa.Ai nevoie de puţin timp doar cu tine să îţi dai seama ce'ţi doreşti cu adevărat. Dar cred că dacă suferiţi atât ar trebui să vă mai acordaţi o şansă. Succes!
Bananacantareata87 întreabă: