| pUpSiQQQQ a întrebat:

Salut, tocmai m-am despartit de prietenul meu, eu l-am parasit, dar m-am gindit ca daca ma iubeste va incerca sa ma intoarca inapoi, el dimpotriva se distra...Azi dimineata am scris acest sms...,, Printre lacrimis criu acest mesaj, credeam ca ma iubesti, si vei incerca sa fim impreuna, aseara am vrut castile, mie ele nu-mi trebuiau, doar am vrut sa te vad, dar tu ai trimis-o pe sora ta mai mica, si nici nu ai sunat. Daca tii paralel de mine eu voi dispare pentru totdeauna din viata ta si cind vei deschide ochii intr-o dimineata iti va parea rau, dar va fi tirziu, nu stiu cum am putut sa cred in cuvintele tale,, Te iubesc``, e ultima data cind te deranjez``dupa acest mesaj ma suna mereu, dar eu nu vreau sa-i raspund ce sa fac, oare chiar ii pare rau? Eu deja 3 nopti nu dorm, doar pling...

Răspuns Câştigător
| mary123 a răspuns:

Nu te fac proasta ca restul' de pe aici, insa tot nu te inteleg. Incearca sa gandesti un pic lucrurile. De ce te-ai despartit de el? Banuiesc ca ai avut cateva motive pentru care ai facut-o. Daca ai fcaut-o numa asa, atunci ar fi bine sa vb cu el, insa data viitoare ar trebui sa ai mai multa mandrie si sa nu trimiti astfel de mesaje. Crede-ma ca nu se prabuseste cerul daca voi nu mai sunteti impreuna. O sa te doara, da' o sa gasesti altu' poate si mai bun ca el.

Sper ca te-am ajutat. Si inca ceva. Nu plange dupa laptele varsat, adica nu trai in trecut si nu regreta ce ai facut in trecut.

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu chiar nu inteleg, adica nu te inteleg pe tine. Din moment ce te suna inseamna ca ii pasa de tine si poate vrea sa va impacati, dar tu esti culmea; nu ii raspunzi, inseamna ca iti place sa plangi si sa suferi.Vb.cu el si vedeti ce ramane de facut, vezi ce iti spune.Si inca o treaba eu nu o inteleg, tu i-ai dat papucii, l-ai parasit si tot tu faci pe victima? Cu acel mesaj, daca tu ai vrut sa te desparti de el, atunci nu trebuia sa ii scrii acel mesaj si nici sa te astepti sa te caute el pe tine, mi se pare normal ca tu sa il cauti daca vrei sa fi cu el ca tu ai vrut despartirea, bucura-te ca te suna.Nu fi orgolioasa si nu fa pe victima.Suna-l si spune-i ca vrei sa te intalnesti cu el si sa discutati despre voi. DAca nu ii pasa de tine nu te suna dupa ce a primit mesajul.Fi si tu mai matura.

| Libelle a răspuns:

Iti place sa suferi?
raspunde-i la telefon
poate apoi nu te va mai suna
de ce va place fratilor sa complicati lucrurile?
zici ca se distra... daca te iubeste fii sigura ca are si momente de suferinta
cum s-a mai zis, vrei sa planga si el zii si noapte? nu toti baietii sunt asa, dar asta nu inseamna neaparat ca nu ii pare rau.
eu zic sa ii raspunzi, sa vorbiti si sa lamuresti odata pentru totdeauna situatia. poate asta e timp pierdut degeaba. ceea ce eu persoanl detest.
nu e bine sa suferi asa.cand ai ocazia de a face ceva.

| Razvan a răspuns:

Ce atitudine de copil aioh go on
De ce te-ai despartit daca il iubeai? De i-ai trimis un asemenea mesaj din care el a inteles ca esti in stare sa te sinucizi? De ce crezi ca te suna? Ca sa vada ca inca esti in viata.Nu mai fa din astea.Habar nu ai cum te simti cand cineva iti spune ca in stare sa se sinucida, ce panica simti in momentul ala
Crezi ca el nu sufera? Dar nu o sa stea inchis in casa si sa planga in perna dupa tine. Te-a lasat sa pleci, a fost alegerea ta.Nu te-a tinut langa el.Si asta, asta e o dovada de iubire

| AliceHappyGirl a răspuns:

Raspunde-i la telefon! Asculta-l! Poate chiar ii pare rau!

Si nu uita ca baietii mereu sufera in tacere, fara sa stie nimeni! Poate ca se distra doar ca sa iti arate tie ca se simte bine, ca nu sufera, dar doar el stie ce era si este in sufletul sau! Orgoliul unui baiat este mare! Astepta sa faci tu primul pas!

Vorbeste cu el! Succes!

| TąNyą a răspuns:

Eu zic să-i răspunzi şi să-l asculţi.

Probabil i-a fost ruşine să vină el să-ţi dea căştile şi să te sune după aia.

tongueVorbeşte cu el big hug

Dă p. m dacă te mai pot ajuta cu ceva.

FantaSZy.

| Monica a răspuns:

De ce nu ii raspunzi? Nu pierzi nimic daca asculti ce vrea sa iti spuna. Daca nu te mai suna, apeleaza-l tu si intreaba-l ce a vrut sa iti spuna.
De ce sa suferi in timp ce el se distreaza? Distreaza-te si tu.Vei uita de el, treptat. Daca stai in casa si bocesti, situatia se agraveaza.Profita de fiecare clipa.Baietii vin si se duc.
Stiu ca e ''usor'' de spus. Dar am trecut si eu 'odata'' prin asa ceva si sincer, stiu ce iti spun!
Iesi cu prietenele tale in oras, altfel il vei uita mai greu. Dar, daca te mai suna raspunde-i.Nu pierzi absolut nimic!;*

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Daca suferi asa d emult si il iubesty RASPUNDE-I
ce mai astepti?
si ai sa vezi ce are de spus
si mesajul a fost foarte frumos
m-a impresionat
pe curand si ai grija!

| devilll a răspuns:

Dar de ce l-ai lasat?

| GymClass a răspuns:

De ce slbz te-ai despartit de el atunci?

| Alecs_2170 a răspuns:

Ma femeie. dupa ce ca il parasesti uh ce ai vrea sa faca.sa stea la picioarele tale? foarte bine a facut.

eu am fost mai prost si m-am tinut dupa prietena mea si ea mai tare ma termina.

am lasat. o in pace.la asta poate s. a gandit si el, dar a fost mai repede... deci toata vina e a ta. daca iti pare rau dupa el suna. l uh nu astepta tot el sa o faca pentru ca uh "ia. i dat papucii"

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Doamne, ce fraiera esti! De ce te-ai despartit de el daca il iubeai?! Acum stai si suferi ca proasta.Mai bine nu te despartei de el.Ai primit lectia vietii.Rspunde-i daca vrei sa fi cu el poti sa ii zici ca ai facut o greseala foarte mare si ca am luat lectia de la viata.

| andreea_6591 a răspuns:

Raspundei... poate te iubeste cu adevarat.Asculta ce iti zic poate mai incolo o sa fie prea tarziu, o sa vrei sa te sune ca sa ii raspunzi dar el poate nu o sa mai faca asta

| meryy a răspuns:

Auzi daca dupa ce v-ati despartit el nu te-a sunat ci dimpotriva se distra, eu nu cred ca te iubeste asa mult.Mai da-i un timp si daca el nu va veni la tine chiar nu-i pasa.Si tu trebuie sa fii puternica si sa nu mai plangi pentru ca daca el va afla va crede ca tu nu poti trece peste acea despartire, lasa-l ...pana va veni la tine sa creada ca esti puternica si ca ai trecut peste moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lame

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspundei si zii ca s-a terminat viata merge inainte

| Elis a răspuns:

Pai daca te suna inseamna ca te iubeste

probail ca si-a dat seama ca te poate pierde si ii este frica.
daca il iubesti Impacati-va

Bafta:*
[papa]:*