| Cosmin202 a întrebat:

Salut, tocmai m-am indragostit de o fata, e mai mare ca mine cu 1 an, stam in 2 orase diferite, dar ne putem intalni. Vorbesc cu ea doar online, inca nu ne-am intalnit, dar as vrea sa aflu ce inaltime are, cum as putea face asta intr-un mod subtil, nu cred ca unei fete ii plac baietii mai mici decat ea.
Help, mersii!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc sa o intrebi pur si simplu in mod direct fara ocolisuri, fiindca nu este nimic deplasat sau deranjant intr-o astfel de intrebare absolut normala. big grin

3 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Deci problema ta nu este ca stati in orase diferite, probabil esti minor si te poate insela oricand pentru a inlocui lipsa ta cand nu va vedeti ci inaltimea ei? Suferi de drama relatiei la distanta, o afectiune comuna in era Facebook si nu vei ajunge prea departe cu relatia asta.

Insa ca sa iti raspund la intrebare, cere`i o poza langa un gard/orice alt obiect comun din casa sau din jurul ei, al carui inaltime o banuiesti deja.Este usor sa aproximezi cat are ea din poza respectiva. Spor.

| Cosmin202 explică (pentru WaterDrop):

Distanta nu e o problema, e o distanta mica, ne putem intalni oricand.

| 6Anonim9 a răspuns:

Exact cum zice corbulalbrosu. Nu e o intrebare iesita din comun. Cat despre ingrijorarea ta... Eu am crezut despre o fata ca e inalta, din cate am vazut pe Facebook. Dar de fapt avea 1.60 laughing Mult succes!