Pai daca ai facut dus dupa masturbare, pe maini nu te-ai spalat?
Asadar, cum au putut ajunge spertaozoizii de pe mainile tale in vaginul fetei?
Ti-ai trecut prin minte sa-ti pui si intrebarea logica si rationala in astfel de situatii : in acel moment iubita ta ERA sau NU ERA intruna dintre zilele PERIOADEI FERTILE a actualului ciclu menstrual? Sau pana acum habar nu ai avut ca sarcina se poate forma NUMAI/DOAR in cazul in care sperma ajunge in in mod sigur in vagin in una sau in toate cele 4-5 zile care apartin de PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual in curs de desfasurare. Ar fi foarte bine si indicat sa accesezi si sa incepi sa citesti : wwwSeximus.ro ca sa te informezi corect despre tot ceea ce ar trebui sa stii pentru a evita sa faci vreo prostie in viitor. Multa sanatate!
Cumpara-ti niste minte! Iti trebuie. Banuiesc ca tu nu ai trecut prin scoala si nici scoala vietii nu o ai.
Vai de voi generatie noua!
E putin probabil ca un spermatozoid sa supravetuiasca „la exterior" mai mult de-o ora.Si chiar de-ar fi asa, daca te-ai apucat de dat cu aspiratorul si sters praful, sa fii sigur ca s-a dus dracului.Eu stiu ce simt când ma pune nevasta-mea la treaba prin casa - imi vine sa mor!
Dar ce ma tu esti ca Dumnezeu sa o lasi insarcinata pe fecioara Maria?!?! Ce intrebari de rahat puneti?