Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Februarie 2025 sunt:
Care este cantaretul/ cantareata vostru/ voastră preferata?
Bună ziua. Ascultam când eram prin liceu o melodie de la MarkOne melodia se chema Vaya con Dios E cineva pe unde aș putea să o găsesc nu mai apare pe YouTube și mi am adus aminte de ea?
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Dua Lipa si Selena Gomez?
Știe cineva unde pot găsi linia melodică a cântecelului Sunt atâtea meserii îndrăgite de copii? Am nevoie pentru o inspecție la gradinita
Salut, ce mai faceți? Am o intrebare pentru voi, cum s- ar traduce aceasta piesa? Am gasit- o pe YouTube, sună foarte bine, dar nu înțeleg limba rusa/bielorusă mă poate ajuta cineva cu traducerea?...? (mai mult)
Încerc sa nu critic pe nimeni care asculta manele dar după părerea mea toate au aceleași versuri vorbesc strict despre aceleași lucruri, in plus versurile mai ales ale unor maneliști precum Dani...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Selena Gomez Miley Cyrus si Lady Gaga?
Care sunt melodiile voastre preferate de la: The Weeknd Enrique Iglesias Bruno Mars și Jason Derulo?
Salutare TPU! Stiti vreun clapar din zona judetului Mures care sa se poata deplasa pana la Reghin? As vrea sa fac o trupa in care sa cantam piese precum: Constantine, Constantine, S- a rupt lantul ...? (mai mult)
Buna TPU as dori care stiti sa imi spuneti cum se numeste aceasta persoana din fotografia ce eu va voi trimite din ccantecul CHER - BELIVE e o fata blonda ce o arata tot clipul video... https://www.youtube.com/watch?v=nZXRV4MezEw....? (mai mult)
Bună! Am dat o comandă de pe Kpop.ro acum 6 săptămâni. Știe cineva de ce nu îmi mai vine? Aștept de super mult ????
Bună! Cer și eu ajutorul vostru https://vm.tiktok.com/ZNd1Ak6MY/ știe cineva cum se numește melodia aceasta? De aproape 2 săptămâni o caut ????
Sunteti de acord ca Nimeni Altu e cel mai bun Rapper roman? Preferatul meu dupa NA e Rappa.
Cum pot afla notele muzicale la o melodie ?
Salut! Ma intereseaza sa cumpar un pian electronic pana in 500 de lei. Sa l cumpar nou sau la mana a doua? Niste sugestii? ( Sunt complet incepator)
Un program sau aplicatie prin care imi pot modifica vocea ragusita, de care nu sunt multumita, stie cineva? Ma intereseaza pentru cover-uri pe care obisnuiesc sa le inregistrez.
Ce melodii va plac de la: Shakira Katy Perry si Rihanna?
Salutare, imi puteti spune va rog frumos cine canta aceasta melodie, sau cum se cheama? Nu am reusit sa aflu nici cum. Am auzit- o astazi la radio. Nu stiu din ce an este. Canteretul pare sa aiba accent...? (mai mult)
Salutare tuturor! Stie cineva cum se preda muzica in liceele de arta, cum este programul, dacă ai foarte mult de invatat, stie cineva?
Ma pasioneaza karaoke, obisnuiesc sa fredonez zilnic melodii preferate pe care le inregistrez (atunci cand mi se par cover- uri reusite). Problema e ca acum am o raguseala care persista si care ma impiedica...? (mai mult)
Ce melodie este in reclama la Birra Moretti din 2025?
Buna! Caut in disperare o manea cu versurile: Daca o fi sa pleci vreodată Daca o fi sa pleci vreodată Tu sa știi că te aștept o viață întreagă Sa nu crezi Sa nu crezi că fugi de soartă...? (mai mult)
Asculta cineva Coldplay? Dacă da ce melodii preferate aveti și va plac de la ei?
Cum pot să îmi creez un post radio în 2025?
Unde pot gasi un cd fizic pentru mixtape-ul "Relaxo" de la Nane?
Salutare, caut versiunea in limba romana a acestei melodii Lepa Brena - Luda za tobom. O caut de aproape doua saptamani si nu reusesc nici sa ma apropii. Nici ChatGPT nu ma ajuta foarte mult. Imi tot...? (mai mult)
Salutare, de cateva saptamani incerc sa gasesc sau sa- mi amintesc ceva din versurile unei melodii mai vechi. Am gasit din intamplare varianta originala (cred), dar stiu sigur ca am auzit- o si in limba...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la Katy Perry Adele si Jennifer Lopez?
Am o eroare. Am descarcat YouTube Music dar când ascult o melodie, de la jumatatea melodiei se dă de la început. Și face așa la toate. Ce pot să fac să remediez problema?
Buna TPU, îmi aduc aminte un vag cu ceva melodie cu o femeie roșcată, mai tânără care canta cu o trupa parca erau ceva petale de trandafir in melodie și cred că canta despre mama ei sau ceva,...? (mai mult)
Ați fost vreodată la un concert Iris? Eu am fost la Râmnicu Vâlcea în 2019. Super concert!
Salut! Va rog frumos ajutați-ma. Caut o melodie indiana engleza, în refren spunea ceva de genu hiki niji. Dau funda
Ce melodii va plac de la: The Weeknd Ed Sheran Enrique Iglesias și Pharel Wiliams?
Ar putea cineva să îmi facă un playlist de Rock și Metal?
Ați putea să îmi faceți un playlist de Rock și Metal?
Cum se numește melodia de i cântă Codrin la muzicuță la minutul 3:24? https://youtu.be/ZrZBeTFzagQ?si=33rmFcGGpe0GpxGU
Bună TPU! Am o dilemă, dau fundiță celui care mă ajută să găsesc răspunsul, rog seriozitate completă. Melodia, , 100 digits pi" de la ASAPScience (căutați pe YouTube) este inspirată de ...? (mai mult)
Buna, are cineva albume cu Lucian Seres si Dj Sebi, ma refer la primele albume
Salutare TPU, știe careva ce muzică asculta fata de la baia de la parter la ora 1:25?
Ce melodii va plac de la: Miley Cyrus Katy Perry si Jennifer Lopez?
Bună seara! Îmi spuneți, va rog,cum se numește melodia în componența căreia se află versurile,,Fiii satului se-aduna...", cântată de Traian Ilea si Valeria Codorean. Mulțumesc anticipat!
Ce melodii preferate aveți? Cât de des le ascultați?
Buna! Aveau Specii o melodie in care enumerau ft multe substante si o am in cap dar nu reusesc sa o gasesc. Daca o stiti imi puteti spune si minutul pls.
Care este melodia voastră preferata de la: Lady Gaga Miley Cyrus Dua Lipa si Ariana Grande?
Ce cantareti și cantarete preferati preferate aveti din străinătate?
Pot pune un gat de fender stratocaster pe un squire sonic strat? Recent mi- am cumparat un squire sonic stratocasted, iar chitara imi place foarte mult, singurul lucru care nu imi place, este gatul,...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi negative originale nefolosite....am nevoie urgent...dau funda
Bună ziua, nu- mi amintesc o melodie poate mă puteți ajuta♥️ era o melodie franceza de dragoste un pic tristă, canta un băiat negru, și in videoclip era cu o fată, împreună pe mare...Intr-...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Adele Lady Gaga si Taylor Swift?
Cine știe care este formația de fete care, într- un videoclip, cântă îmbrăcate în stewardese (foarte simpatice, costume predominant albe, rochițe mini etc :D ). Apar și într- un avion și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!