S-a trezit ca regreta refuzul ei si toata povestea cu indiferenta si acum, incearca sa-ti atraga din nou atentia asupra ei.
Nu ii spune ca inca mai tii la ea, lasa-te "cucerit" si va fi bine.
Las-o sa se desfasoare, e o ocazie grozava sa intelegi exact ce vrea de la tine.
Nui spun ca inca mai tin la ea, dar ea se baga in seama cu mine, iar eu nu prea faceam asta. Ba chiar dupa ce am fost la "suc" acolo am vorbit cu ea parca eram din nou ca inainte, dar apoi dupa eu am fost indiferent, adica nu am mai bagat-o in seama, treceam pe langa ea si nu ziceam nimic si asta doar ca sa nu-i arat ca inca o plac. Acum de 2-3 zile nu prea mai se baga in seama cu mine, si cu gelozia a lasat-o mai moale nu prea mai incearca. Ce crezi ca ar trebui sa fac? Crezi ca ar trebui sa incetez sa mai fiu indiferent?
Nu,continua cu starea ta normala de indiferenta.
Va reveni, deocamdata e mai potolita pentru ca i-ai acceptat invitatia, daca te vede iar indiferent, iar o s-o starnesti si iar se va apropia.
Deci, continua.
Lasa-te "cucerit".
Da, dar ma gandesc ca in felul asta poate am sa o fac sa se indeparteze de mine.
Daca o interesezi, nu se va indeparta.
Daca n-o interesezi, se va indeparta orice vei face.
Observa-i comportamentul si poti intelege.
Pai si cum sa fac "sa o interesez", cum sa ma comport cu ea sau? ))
Ar trebui sa stii ca dragoste cu forta nu se poate, asa ca depinde ce noroc ai.
Ea se joaca cu tine, tu nu poti sa te joci cu ea? Alte fete nu sunt prin preajma? Ar fi de ajuns o amica...
Eu ma gandeam sa o invit la "suc" maine, dar nu cred ca e o decizie buna din ce mi-ai zis pana acum. In felul asta probabil i-as arata ca o plac. Eu voiam sa o invit ca sa pot vorbi cu ea despre ce se intampla cu gelozia. Dar cred ca o sa aman . Multumesc frumos pentru ajutor
Peste o saptamana, asa, intamplator, poti s-o inviti.
Acum, nu.
A inceput din nou se se bage in seama cu mine, ba chiar am fost din nou cu ea la "suc". Ea m-a invitat din nou. Chestia eu i-am zis ceva, iar ea imediat dupa asta, fara sa ezite. m-a intrebat daca merg cu ea.A fost foarte directa cand m-a intrebat.
Ceea ce inseamna ca ti-ai jucat bine rolul.
Continua in acelasi fel.
Sa continui cu starea mea de indiferenta normala?
Da.
Cum e atmosfera acum? Pentru ca starea asta de indiferenta pe tine te oboseste si pe ea o provoaca, dar nu poate dura la nesfarsit...
Deci, e mai deschisa, intelegi ceva?
Ti-am trimis mesaj privat
Era cazul!
Ea si-a dat seama tarziu ca tu esti un baiat adevarat, care o iubeste sincer si acum ii pare rau de decazia pe care a luat-o. Nu doreste sa te faca gelos, doreste sa te cucereasca!
Salut.Sincer nu ti-as recomanda,, sa-ti dai cartile pe fata", nu ma intelege gresit nu spun sa te ascunzi dar am incercat si eu asta cu,, spune-i ce simpti" si, da, a mers dar nu a tinut decat vreo 2 saptamani dupa care s-a ales praful(in momentul de fata nu mai schimbam 2 cuvinte de un an si ceva) eu zic sa iti vezi de treaba ta, du-te frate inainte!, situatia asta in care esti tu este foarte penibila si vei iesi sifonat crede-ma, Sper sa te-am ajutat
Pai,daca ea incearca sa te faca gelos inseamna ca a inceput sa simta ceva pentru tine. Tu ar trebui sa ti iei inima in dinti, sa o chemi undeva, sa fiti doar voi doi si acolo sa vorbiti sincer. Daca tu vei fi sincer si ii vei spune in fata TOT ce simti pentru ea, ea nu fa face alt ceva decat sa iti zica si ea ce simte pentru tine Crede-ma, sunt fata si stiu ce gandeste o fata! Ea asteapta ca tu sa faci primul pas! Mult succes :* Sper ca te-am ajutat