anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TP-ISTILOR. O intrebare pe subiectul catorva,alte intrebari care le-am observat pe aici,pe TPU. Multi adolescenti / copilasi isi pun intrebarea : " Voi ramane gravida? " Hm. Am deschis acest topic special pentru ai lamurii pe acei copii frapati de situatie. Am intalnit intrebari de genu' : " Daca noi eram imbracati si ne atingeam partile intime,voi ramane insarcinata? " sau alta: " Daca ma masturbez, este bine sau este rau? " alta :" Daca ma atinge pe zona intimita voi ramane insarcinata? ". Si fel de fel de intrebari de genul acesta. Haideti sa ajutam copiii frustrati de acest gen de intrebari. Lasa-ti comentariile voastre mai jos. Multumesc big grin. O zi frumoasa va doresc.

7 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Unii dintre utilizatori s-au chinuit destul să deschidă un astfel de topic, (Mai ales Azure...cu bătăi de cap)...și ce crezi că a rezolvat? Nimic.
Crezi că ai destule cunoștințe pentru a-i lămuri pe țânci?
Și cu ele, tot așa ar sta treaba. Sunt vai de ei, ieșiți din control, de sub mâna părinților.

| Azµre a răspuns (pentru h3r):

Da da, îi ajutăm, o să le dăm în cap

| h3r a răspuns (pentru Azµre):

Haha, păi zic că n-o merită...

| h3r a răspuns:

Tu habar n-ai ce zici, dar totuși apreciez efortul tău. Îi doare pe ei în cot de postarea ta, tu nu știi că...ei știu tot? Ei sunt maturi, ei fac sex și sunt vai de mama lor.
Cât timp acest site rămâne așa, noi (și părerile noastre) nu vom fi niciodată luați în serios.
Ei nu vor să priceapă oricât de mult i-ai bate sau le-ai băga ce e bine și ce e rău în căpușorul lor de plastic...mai ales a fetițelor.
N-ai cum să-i ajuți. Singura soluție e ca tatăl acestor copile să treacă o tură pe acest site, pe profilul lor. Și atunci când ele stau în mama măsii în bancă și își văd de vârsta lor, nu vor mai exista nici băieți nărozi. Că de vrut toți băieții vor...și în ultimul timp fetele îi întrec.

O mamă de bătaie merită toți acum!

| h3r a răspuns:

E păcat, mare păcat...

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu ai cum sa ii ajuti, sunt o cauza pierduta

| trance04 a răspuns:

Sunt la varsta marilor descoperiri, a sexului masculin si cel feminin, timiditatea de a vorbii deschis cu parintii se reflecta aici in diversele intrebari puse, practic ei nu vor sa faca sex ci mai degraba sa afle pericolele care ai pandesc inainte si dupa actul sexual, cum sa isi invinga timiditatea si teama de boli sau o sarcina nedorita