| Zoro_1140 a întrebat:

Salut tp. vin cu o problema cam naspa laughing Pai o venit prietena mea pe la mine si avea chef de excitatie... ma rog unu pe altu doar ca eu find virgin mi-a fost putin teama pentru ca : am inceput finut pana a zis sai bag degetul. l-am bagat am bagat 2 am tot inaintat si au intrat degetele cam 5-6 cm si am vazut ca nu a curs sange ...este virgina si distanta pana la dezvirginare e mare? sau ea nu mai este virgina?

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mda...si o sa vezi fata virgina sa vina sa se urce pe tine sa-i bagi degetele nu stiu unde...straight face

| Lummy a răspuns:

E de vreo 2 km...am glumit.nu neaparat daca nu iti curge sange nu neaparat nu mai e virgina, depinde de organismul ei...dar daca ea te-a lasat asa. fara sa comenteze, nu mai comentez(dar invata si tu mai repede ca cred ca si ea vrea). stii tu

| Muppet a răspuns:

Ea clar nu era virgina rolling on the floor Daca era crezi ca te mai punea sa ii bagi degetele?laughing In plus himenul este mult mai aproape.

| CodrutM a răspuns:

Mai conteaza? Rupe-ti fraiele (fraul) virginitatii! Si la propriu si la figurat laughing

| PuFuLeTeLe_9807 a răspuns:

Rupei fashu =)

| inutzza21 a răspuns:

Sange o sa curga la contact sexual, dar nu este o regula. Daca este virgina, iar la contact sexual nu sangereaza nu e o problema. Asta depinde de fiecare persoana in parte.

| Mairead a răspuns:

Daca a intrat repede degetul inseamna ca nu mai este. Daca sa incordat sau de genu da.Dar asa cum ar intra cutitul in unt, mare ar fi mirarea