| BoXiMaN a întrebat:

Salut TPT am si eu o nelamurire e o fata in clasa e frumoasa e draguta etc, dar e un pic cam curva de ex pe holurile scoli o vezi sarutandu-se cu baieti pe care ii vede prima oara pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei ce pot sa fac in privinta asta credeti ca sa poate schimba?crying dau funda celui/celei care ma ajuta

Răspuns Câştigător
| Politeknicus a răspuns:

Dupa ce-ai descris tu aici, fata e in curs de formare laughing S-o vezi mai incolo... Stii ceva? Mai vezi si prin alte clase ca sigur sunt fete ok. Cu asta nu faci nimic. Nu se va schimba. P.S. Nu-i bine sa ai prietena in aceeasi clasa cu tine si nici in scoala.

5 răspunsuri:
| MiHaItZa22 a răspuns:

Pai incearca tu sa o faci daca vrei sa te placa sau fa-o sa inteleaga ce inseaman asta si poate e cum ai zis tu fundita?

| Lorenada a răspuns:

Buna, daca se saruta cu baietii nu insemna ca e o curva, invit-o si tu undeva, poate accepta...

| papusika0123456789 a răspuns:

In primul rand daca o paci primul pas este sa nu o mai jignesti; daca va simpatizati raciproc se va schimba sigur happy sper ca am ajutat FUNDtongue?

| greenmoon a răspuns:

O curvă face sex pe bani. Ea doar se sărută din plăcere. Deci, ai judecat. Şi pe lângă asta, greşit şi imatur. E viaţa ei, nu trebuie să se schimbe pentru unul sau mai mulţi. Evit-o dacă e frumoasă şi proastă. (da, am judecat, dar cu un drept, deşi cazul ei indică hormoni întinşi la maxim)
Dacă aşa se afirmă ea, fiind în centrul atenţiei, gesturile ei sunt trecătoare. În anii ăştia, copilele astea au momentele lor de glorie. Nu le spulbera, măcar acum, fii pe pace şi stai în banca ta. Cum spunea şi unul de pe aici, există fete mult mai frumoase şi isteţe. Iar în privinţa ta, care doreşti o relaţie după cum pare... sincer, ţi-aş recomanda să aştepţi până după maturizare. Şarada va fi egală cu 0. Succes.

| Geeorgee a răspuns:

Sari si tu la earolling on the floor! Fii rau Boximanrolling on the floor!