De ce nu o intrebi pe ea, cum vede relatia voastra? Poate o interesezi mai mult decat iubitul ei si ii este jena sa-ti spuna. Dar, prietenia voastra te pune in pozitia in care, chiar poti sa o intrebi direct, cum vedea ea relatia cu tine si daca te vede ca pe un simplu amic sau pe un posibil iubit.
Frate iti spun ceva ce trebuie sa stii pentru a nu suferi in dragoste, daca asculti vei fi in barbat care attage femeile,
agato culcate cu ea si apoi paraseste-o stiu pare ciudat dar prietene daca tu o iei si o vei iubi apoi veti avea o relatie la un momendat altul o va cuceri si vei ramane singur, pentru ca asa sunt cele ca ele, daca tradezi vei sfarsi trradat intelegi deci tu alegi bafta
>> Deci, ce inseamna toate astea?
DJSpook1, nu prea sunt semne. Le vezi tu mai altfel pentru ca esti mai atent la ea. Doar atat.
Daca vroia ceva de la tine cobora mai jos de buric. Probabil doar se incalzea langa un prieten bun de care nu ti-e jena.
Go ahead daca iti place de ea. Nu da inapoi, continua cu gesturile. e atrasa fizic de tine, daca iti place de ea e ocazie buna sa iti faci o prietena
Eu zic sa iti incerci norocul, ce o fi o fi! isi petrece mai mult timp cu tine decat cu iubitul, eu zic ca ai destule sanse
Ce noroc pe tine. Da-mi funda pentru ca sunt mai trist ca oricine de pe TPU.
linarkfts întreabă: