Atunci stai si uita-te cum va veni un altul mai lipsit de rusine si-o ia cu el la plimbare!
In viata ai doua cai de urmat:s-o traiesti pe-a ta,sau sa stai pe margine si s-o privesti pe-a altora!
Care ar fi problema ta? E atat de mare orgoliul tau ca nu poti accepta un refuz? Nu ti-a spus nimeni ca in viata trebuie sa inveti sa si pierzi?
Si aici,nici nu stim daca pierzi sau nu,pentru ca tu nici macar n-ai incercat!
Sunteti colegi,cel mai probabil.
Asa ca nu-i greu sa incepi sa-i dai atentie,tot mai multa atentie,s-o saluti,sa-i ceri un pix,o tema,un caiet,id-ul de mess sau fb,numarul de telefon,o intalnire!
Toate astea gradat,incet sa n-o sperii si foarte atent la reactiile ei!
Daca se bucura si-ti raspunde cu entuziasm la intrebari si la toate abordarile tale,esti pe drumul cel bun,intr-o buna zi o poti invita la o plimbare in parc,la piscina,la un suc! Moment din care veti fi impreuna,intrebarea in sine e improprie,ii declari tu zambind ca sunteti impreuna, iti iei pur si simplu libertatea s-o informezi ca de azi sunteti impreuna, daca n-o vrea, sa se descurce!
Nu te mai ineca intr-o lingura de apa si treci la actiune, ca trece viata pe langa tine!
Pe bune, inteleg ca fetele sa aiba emotii sa fie intrebate, da' sa nu fiti in stare macar sa ne intrebati, ma enerveaza la culme! Te duci la ea, preferabil intr-un loc retras si o intrebi daca vrea sa stea cu tine. Daca zice nu, asta e! Iar daca zice da, sa va tina!
Am intalnit intrebari de genul asta de 1000 de ori pe TPU, dar o sa incerc sa-ti raspund si tie. Vorbeste cu ea pe facebook sau prin sms-uri ca sa nu te mai rusinezi sau intreaba-le pe prietenele ei ce parere are despre tine. Daca vrea, bine... daca nu, nu. Am si eu o intrebare special pentru tine: voi, astia care puneti intrbarea asta pe TPU (sunteti o gramada), ce fel de solutii credeti ca va gasim noi la problema asta? Niste solutii la care probabil te-ai gandit si tu! Ai primit vreun raspuns de genul: "Trimite-o cu o racheta pe Marte si roaga un extraterestru s-o intrebe daca vrea sa fie cu tine"? Ce Dumnezeu se intampla cu voi, oameni buni?
Pai eu zic sa vorbesti cu ea mai mult, incearca sa o cunosti.Este cheia unei realatii.Degeaba te duci si o intrebi simplu fara sa stii nimic despre ea.Du-te si vorbeste cu ea, apoi la timpul potrivit, vei avea curajul sa-i marturisesti sentimentele tale. FUNDA?
Sigur va merge pe varianta 2!
Eu inteleg ca va e rusine, DA CE **** MEA IS CU INTREBARILE ASTEA? Serios, sunteti secanti, ce dracu puteti face? Da' la o laba, fa-ti curaj sau pui pe cineva sa o intrebe parerea ei despre tine. Sunteti deja enervanti, fricosilor.
Pai cum a spus si AnnaVonJackson, intai incearca sa o cunosti, nu o intreba din start asta. Dupa catva timp, cand vei considera ca e momentul potrivit si a inceput si ea sa-ti de-a semne ca te place poti sa ii spui prin semne, nu ma refer chiar prin semne , incearca sa fii grijuliu etc. si sa iti faci curaj sa o intrebi ca, cu timiditatea asta mori de foame cum imi spune mie mama pentru ca la fel de timida sunt si eu, dar mi-am facut curaj si acum mi-am castigat ''premiul'' deci, putin curaj ! :* fii tare!
Hahaha, nu vreau sa fiu rautacios, dar lumea e plina de "premii", si noi baietii stim cat de mult va plac voua "premiile"
Yo33 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: