| intrebaciosul2003 a întrebat:

A inceput scoala si o data cu ea si clasele de a9-a au primit noi elevi. La mine in scoala a venit o fata care arata super si chiar are si fata... am vorbit cu ea... am luat-o si in brate dar nu in sensul ala de friendzone... Problema e ca ea are aproape 16 si eu am aproape 14 (insa sunt inalt si am masa musculara ceea ce imi da un plus de ani la aspect). De cand a aflat varsta parca simt ca incearca sa se joace cu mine...eu stiu ca ea ma place insa stiu si ca se joaca cu mine. De cateva zile se comporta ciudat...incearca sa se etaleze cu alti baieti cand eu o vad. Ce sa fac... sa incerc o relatie cu ea sau sa o las. Sunt sigur ca am sanse 100% dar nu vreau sa imi risipesc timpul fara rost. E relativ ciudat...Voi ce ati face?

3 răspunsuri:
| MelissaAdela a răspuns:

Aiurea...cred ca te pune la incercare..pai eu daca eram in situatia ta, as fi vorbit cu ea. Poate e fuckgirl laughing

| Ruššelle a răspuns:

Încearcă să îi plătești cu aceiași monedă, dacă va avea sentimente se va concentra pe tine și va renunța la alții.

| intrebaciosul2003 explică:

AdelBarbie happy am vb cu ea si din cate am inteles si de la altii nu e fuckgirl happy as incerca ceva insa sunt aspectele mentionate de mai sus care ma retin happy plus ca fumeaza