Eu zic că tu încet-încet devii obsedat de sex, adică, pun pariu că, de fiecare dată când o vezi, te gândești la sex.
Dacă tot zici că ești bărbat și ai „nevoi" speciale(ei uite că aici sânt închis mintal că eu nu simt nevoia de a face sex cu prietena), există prin cluburi/baruri/bordeluri destule „parașute" gata să te satisfacă oricând.
Însă, dacă o iubești așa mult pe cât spui, o să aștepți după ea și până la 30 de ani, dacă e să fie.
În plus, trebuie să știi să apreciezi o fată, și nu văd de ce simți nevoia să îi distrugi fecioria, doar de dragul de a face sex. Crezi că o să vă meargă mai bine?
Ascultă-mă, respectă-i dorințele și nu o presa, s-ar putea să fie o greșeală imensă.
Baftă!
Intelege-o si pe ea nu e pregatita daca e crede ca nu e momentul frumos ar fi sa o astepti altfel daca va veti desparti din cauza motivului asta te va considera ca restul baietiilor adica niste obsedati dupa sex adica asteapt-o daca chiar o iubesti, asta va face diferenta dintre un baiat care o iubeste si un baiat care vrea sa profite de ea si dupa sa o lase.
Copilul92Ucis2011 daca as asteptadupa iubita mea sa facem sex la 30 cred ca-s muriiiiiiiiiiii
e bine ca ea vrea de acum yess yess :p
Frate. esti chiar obsedat.mai ales dupa ultimul raspuns.eu in locul tau as asteptao pana cand e pregatita...ai toata viata inainte.
linarkfts întreabă: