Messul si facebook-ul iesee de urgentaa. Va crede ca razi de ea.La fel si prin telefon.Dar de ce intr-un loc retras? Va crede ca tie rusine cu ea sau ceva..Si sincer, nu cred ca vrei asta, nu? Nu stiu..Invit-o la un suc, o inghetata..Inaintea de ai spune ceea ce simti,intreab-o daca ii place de cineva,iar in functie de raspuns stii cum sa actionezi,adica daca iti zice ca-i place de altcineva,nu-i poti spune ceea ce simti, pentru ca daca chiar tii la ea, o vei lasa sa fie fericita, vei da dovada de prietenie adevarata. Iar daca zice ca nu, e sansa ta uriasa, plimbati-va.sa fiti mereu in miscare,va fi jenant si plictisitor, sa va uitati unul spre celalat. Asa, intai apropriete de ea, strange-i mana si spune-i, apoi sarut-o. Daca te respinge, nu fi insistent.inseamna ca nu e pregatita, sau ca inca e intr-o mica stare de soc. Sper sa-ti fie de folos.
FUNDA?
Eu zic ca ar fi mult mai bine sa-i spui fata in fata ce simti pentru ea, lasa messengerul sau facebookeul pentru ca probabil va crede ca iti bati joc de ea.
Numai bine
pa, pa
In primul rand bine ca te-ai hotarat sa o faci, iar in al 2-lea mai bine invit-o la un suc, o inghetata ceva si spune-i fata in fata[sau intr-un loc mai retras, cum ziceai tu], nu pe facebook, mess sau altceva
Sper ca te-am ajutat
Bafta !
Pai... dupa parerea mea eu as invitao la un suc sau la film (romantic asa poti avea mai multe sanse) sau sa va plimbati prin parc pe la 6 sau 7 seara (e mai misto) sa iesiti cu bicicleta sau cu rolele sa radeti impreuna... sunt foarte multe lucruri de facut
Bafta :*
Sieu sun clasa a 7 si m-am indragostit de ofata din a 8-a B si am sarutato pe buze si a mers deci asta-i tot ai grija sa vrea si ea