Aoleu.Nici o data sa nu fa tampenia sa faci 1 ora doar o grupa musculara.Eu in maxim 1 jumate termin da facut intens.Prima data se face pieptul dupa aceea tricepsul pentru ca este un muschi mai mic ca pieptul si daca iti vei obosi bratele la piept nici nu te gandi sa mai faci. Daca faci piept si brate, lasa bratele dupa ex. pentru piept.Si ti s-a blocat mana pentru ca nu faci destula pauza(2 minute intre serii si 5 minute intre exercitii). Muschiul obosit are nevoie si de odihna nu doar de munca.Ti-ai obosit bratele la triceps si normal ca la piept nu mai ai energie.Nu trebuie sa te lasi de sala.Fa regulat cu PAUZE.Si intotdeauna fa grupele musculare mai mari inaintea celor mici.
Buna,pai poate chinuindu-te sa ai un corp de vis in cel mai scurt timp ai uitat sa mai faci pauze, sau niste exercitii de incalzire inainte.Incerca sa faci pauze mai dese, poate chiar zile in care sa nu te mai duci la sala ca sa te recuperezi.Succes
Ai antrenat prea intensiv tricepsul.Si eu am patit ceva similar ieri, am bagat la toate aparatele cu mai mult, si cand am ajuns la ultimul, pe banca, cu gantere, pur si simplu nu am mai putut impinge, am impins jumatate, iar pe urma mi-a cedat mana dreapta si era sa-mi dau cu gantera in cap, ca noroc ca am avut reflexul s-o imping in fata.Ai grija, fa pauze macar 1 minut, si vezi sa-ti stea cineva in spate sa aiba grija.
Nu stiu de ce, dar in ziua de azi la sala vin numai ratati care nu au nici o treaba cu sala si exercitiile le fac ca sa aiba ce sa faca la sala.
Dragosss tu te crezi un mare culturist nu? din cate vad si realizez din intrebarile tale, esti un mucios de clasa a8a...