Relatiile sexuale intre rude sunt interzise pentru ca exista riscul ca progeniturile sa aiba defecte. Sansele sunt mici dar, din acest punct de vedere, nu e tocmai ok ce ati facut. Daca a fost doar sex, fara implicatii emotionale si v-ati protejat, atunci nu vad de ce ar fi o problema. Totusi, in locul vostru, nu m-as grabi sa le spun parintilor despre isprava respectiva.
Pfff,da-ti seama singur frate ca nu e bine ce ai facut, si nu trebuie sa afle nimeni din famila voastra sau din neamu vostru ce ati facut si daca sunteti de gradu 1 cred ca aveti si acelasi sange, ai facut-o lata)
LOL,
Eu in locul tau i-as mai trage-o o data
Glumesc,
E foarte delicata chestia, aveti grija sa nu mai afle nimeni, chiar nimeni ce ati facut. Nu de alta, dar va faceti de ras.
baftă.
Nu este bine desi astfel de lucruri se intampla tot mai des dar sa nu ti para arau.ai avut parte de o experienta de neuitat, zic eu
Ba, sincer sa fiu, nu e chiar ok dar merge, nu e sora-ta .
Mentionez ca si eu am placut
indepartata (cred ca gradul III) si noi ne framantam de chestii din astea', dar sincer, nu-i nici o problema. Dar totusi, e de gradul I frate... Eu zic s-o lasi moale
Oricum, sa nu-ti para rau