| Cosminel1192 a întrebat:

Acum 1 saptamana eu si prietena ne-am 'jucat' putin bagand. in.. ( amandoi suntem virgini ).
Am mai vorbit cu ea si a zis ca o doare burta,i`au crescu sanii asa dintr-o data si i`a intarziat ciclul.
Nu cred ca e posibil sa fi ramas gravida, mai ales ca e virgina ( dar poate s-a rupt ceva acolo jos, nu a curs sange ). Dar vreau sa ma lamuriti pentru ca ma sperii singur laughing.
E posibil sa se intample toate astea din cauza ca, poate s-a rupt ceva?
Sunt sanse sa fi ramas 'gravida'?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
Cum să mai fiți virgini când aveți tentative de act sexual?
Să facă un test de sarcină, și nu este nimic de râs.
Pa, pa.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai bagat manzul in grajd, este normal sa se rupa ceva in interior si sa apara modificari la ea.

| HueyFreeman a răspuns:

Ma da, biologie elementara nu mai stie nimeni pe la categoria asta? Cunostinte anatomice canci, prezervative ciuciu (ca deh, mai bun un pachet de tigari), nici nu stiu cum de nu uitati cum sa respirati.

| Cristiann25 a răspuns:

Asa aveti toti impresia care faceti ceva mai ales fetele si dupa o atingere acolo apoi "vai mi-au crescut sanii sunt insarcinata?". Asta e din cauza ca va e frica! Daca nu ai ejaculat nu exista vreun risc! Succes.

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Bine punctat!

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Multumesc! Am spus adevarul ca eu nu le spun ce vor sa auda si sa ii mint!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Adevărat!

| SunnyDay88 a răspuns:

Auzi?! tu crezi ca ea sau tu mai sunteti virgini dupa ce ai bagat o? chiar daca a curs sau nu sange?

si in plus crezi ca daca nu se rupe si nu curge sange nu poate ramane insarcinata? news flash himenul nu intotdeauna se rupe si chiar daca se rupe sau nu, nu el determina o sarcina. pentru asta ai nevoie de o perioada fertila ( ovulatia lunara la fete, care e undeva la mijlocul dintre cele 2 cicluri menstruale) si de sperma( care vine de la baiat. inainte de a veni sperma exista un lichid care poate contine spermatozoizi daca a mai avut loc inainte o alta ejaculare dupa care care nu s a urinat. daca s a urinat, cel mai probabil toti spermatogoizii de pe canal au murit). in plus simptomele de sarcina apar dupa cel putin 3 saptamani de la actul sexual cu pricina.

vreti sa faceti sex fara griji? folositi metode contraceptive copchiilor!

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Nu are nimic ci doar un pic de frica

| e7d7n7 a răspuns:

Aşa se joacă copiii de 12 ani?
Lasă bă fetele ai alte priorităţi la vârsta ta, metin12, cs, sau ce se mai joacă ăştia de vârsta ta.

| WhiteLover a răspuns:

Dupa o saptamana sa aiba deja simptome? nu prea cred.si daca tu ai fost curat, nu a curs nimic, nici macar "lacrimi", atunci sunt slabe sanse sa fie insarcinata

| alexanonimu a răspuns:

Mai da ce frumos va.ti mai jucat bv voua