anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum 2 ani ii placea la o fata de mine, eu nu stiam ce sa fac si vorbeam doar la telefon. dupa nu am mai sunato ea peste ceva timp 1 luna sau mai mult imi dadea mesaje si i-am zis sa imi sterga numarul de telefon.
Acum primaru a organizat ca un fel de festival la noi in localitate cu muzica dansuri populare etc. care a tinut 3 zile.
Si printre acei copi care faceau dansurile populare era si ea. cand dansau am observat ca mai arunca privirea spre mine si incepusem sa ma uit si eu numai la ea dupa ce au terminat nu stia cum sa faca sa ma intrebe ceva a venit pana la urma si mi-a zis ce faci? eu i-am raspuns bine etc. si de atuci m-am indragostit de ea. am vrut sa ii cer numerul de telefon dar mi-a fost cam rusine asa ca l-am luat de la un prieten i-am dat mesaj ieri si astazi dar nu da nici un semn de viata voi ce credeti ma mai place? ma gandesc numai la ea! am 16 ani si ea 14! voi ce credeti? dau funda mersi

4 răspunsuri:
| oliviaaa a răspuns:

Salt, da cred ca te mai place, ti-a zis ce faci, ca suna ciudat sa vina in bratele tale sa te sarute si sa iti zica ca te place nu?, pai eu consider ca a facut un gest frumos sa te intrebe asta. si cred ca nu iti raspunde ca poate este ocupata sau alte treburi nu a observat etc. eu cred ca ea o sati raspunda, si daca iti raspunde spune-i ce simnti pentru ea. nu-ti fa griji totu va fi bine asa ca succes

| neutrino a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti fie rusine de gramatica pe care (nu ) o stii. Crezi ca astfel de iubiti isi doresc fetele?

| melissaandra a răspuns:

Pai de obicei fetele nu ar trebui sa faca primul pas. daca ai refuzat-o inseamna ca ea a plans cand tu ai fost rau cu ea si a suferit mult..asteapta cateva zile sigur o iubire nu se uita.dai funda?

| melissaandra a răspuns:

Am destui ca sa stiu ce inseamna plansul din dragoste