| AsfawfasAdadsadw a întrebat:

Salut,TPU! Acum 2 luni am avut o aventura de o noapte cu o fata 21 de ani, eu avand 17 ani,iar am facut sex neprotejat,am continuat sa vorbim intr-un fel sau altul, fara sa incercam sa fim intr-o relatie, iar mi-a spus ca a facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. Mi-a aratat si o filmare cu el ca sa o cred.Nu stiu ce sa fac,nu pot sa le spun parintilor mei de ce am facut,nu sunt pregatit sa fiu un tata avand in vedere ca fata este religioasa si nu vrea sa aiba un avort, sa incep o relatie cu ea sau sa incerc sa scap de ea? Vreau sa imi traiesc viata, nu cred ca ar fi frumos sa am un copil de la 18 ani, va rog sa ma ajutati!

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu stiu ce inseamna "religioasa" avand in vedere faptul ca nu doar ca a facut sex inainte de casnicie, ci a avut chiar o aventura de-o noapte...si nici virgina nu era, nu?
Pe de alta parte, contrar a ceea ce ti-a spus o persoana intr-un raspuns anterior, ceea ce s-a intamplat, nu e ilegal. Tu ai mai mult de 16 ani, deci e voie.
Daca ea vrea sa pastreze copilul, nu ai ce sa faci, iar daca in urma testelor se dovedeste ca e al tau, asta e, vei deveni tatic.

| darrio2007 a răspuns:

Ti-a aratat filmare? Dar testul nu il avea la ea?
Ciudat, foarte ciudat!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa scapi de ea nu prea exista... ca legal te poate obliga sa ai grija de copil cel putin financiar

| Violleta2022 a răspuns:

Primul lucru care trebuie facut este sa le spui parintilor!
Diferenta este de 4 ani ani intre voi iar tu fiind minor, ea poate sa raspunda legal in fata legii, ca te-a corput si violat (merge si vice versa).

Eu spun ca nu trebuie sa te stersezi, doar sa le spui de urgenta parintilor tai, fiind ei pot apela la un avocat si pot sa ceara test de paternitate, sau sa discute legal cu fata, ca mie imi pare inselatorie, daca fata vrea sa pastreze pruncul, desi ma indoiesc ca ea ar fi religioasa, fiindca nu s-ar sexui cu nimeni inainte sa se marite, s-ar fi pastrat fecioara pana in ziua nuntii, asa cum cere regilia celor credinciosi si puri.

| mihai69 a răspuns:

E cusută cu ață albă rău de tot!
Test de paternitate ADN, abia pe urmă decizi ce ai de făcut. Între timp, probabil devii major și o să îți poți asuma responsabilitatea dacă e cazul.

| VoidEternal a răspuns:

Frumos era să te gândești la consecinte înainte.

| Madaxo97 a răspuns:

Test de paternitate neapărat, nu poți ști dacă e al tău sau nu, mai ales că au trecut 2 luni de atunci și ar fi putut să aiba si alți parteneri. Eu nu prea cred că tu ești tatăl, dacă rămânea de la contactul sexual cu tine, își dadea seama mai devreme de sarcină, nu după 2 luni, 99% nu ești tu tatăl.
În cazul în care e al tău, aia e, oricum ea îl va crește, deci nu trebuie să faci tu nimic, să te implici doar financiar, deci nu te gândi că îți lasă ție copilul pe cap să te chinui. Nu prea e religioasă dacă are aventuri de-o noapte și s-a mai culcat și cu un minor. Vorbește și cu părinții tăi, ca sa aveți o discuție toți 4 și cu ea și să luați cea mai bună decizie.
E și o parte bună să faci copil de tânăr, stai liniștit. Când tu vei avea 36, el va avea 18 și puteți ieși împreună la multe activități tinerești pe care alți tați nu le pot face cu fii lor.

| aizen0567 a răspuns:

Tipic ți a plăcut sa te f... dar nu ti place rezultatul acum suporți consecințele cel mai înțelept lucru pe care l ai face ar fi să le spui părinților tăi despre situație să aveți o conversație toți 4 și să decideți ce să faceți în continuare, poti să te rogi ca cel mai probabil dacă fata nu va dori un avort să ceară un sprijin financiar

| GirthD a răspuns:

Fii responsabil. asta trebuie sa faci.

ai comis-o acum trebuie sa ai grija

| UnulSimplu312 a răspuns:

Faceti un test de paternitate... cel mai probabil a rămas gravida cu un fost de al ei mai sărac și acum vrea sa profite de tine... cat despre religie cum zicea și un alt user dacă era religioasa nu făcea sex înainte de nunta

| ziustin a răspuns:

Greu de zis. Teoretic tu ai 17 ani, cam greu pe sa o bage la corupere de minori. A doua chestie, daca ea a fost virgina, sunt sanse mari sa fie copilul tau (nici asa nu e sigur). Daca nu, poti sa ai noroc si sa nu fie al tau. Ca daca e genul care se culca cu mai multi, poate nu esti tu fix ghinionistul. Indiferent, trebuie sa faci test de paternitate si sa le spui parintilor sa actioneze legal.