| Nyeees a întrebat:

acum 2 luni am inceput sa vorbesc cu o fata.Am iesit o singura data cu ea, se dadea la mine si se vedea ca ma place.Ea intre timp s-a mutat in Dragasani cu ai ei, iar ea se va muta inapoi in Bucuresti peste o luna sau doua. Vorbesc cu ea mult si m-am atasat de ea, ea de mine.Dar am intalnit o problema, mai nou mi-a trimis un screenshot in care se juca ceva si in dreapta ecranului era un mesaj pe mess de la un baiat.Am vrut sa o testez asa ca mi-am pus un prieten sa ii dea mesaj.Ea i-a dat fllw back si likeuri la poze si i-a raspuns la mesaje.Ea i-a zis ca nu are iubit(inca nu e cu mine )dar a zis ca nu place pe nimeni...si asta m-a deranjat. Dupa care eu i-am spus ca eu a fost un test.M-am luat la cearta cu ea iar ea considera cu nu greseste cu nimic daca vorbeste si cu alti baieti avand in vedere ca ea nu este cu mine inca...problema e ca nu stiu nimic din ce face ea acolo.Ce ma sfatuiti sa fac? Dau funda

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

S-o lași baltă, nu e prea interesată de tine

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Până ați decis amândoi că sunteți împreună, ea are dreptul să vorbească cu câți băieți dorește.

| Crackman a răspuns:

Nu ai, cat timp nubesti cu ea, poate sa vorbeasca cu 1000

| marinelmafiotu a răspuns:

Laba