| ciprian2015 a întrebat:

acum 2 zile am cunoscut o fata pe facebook ami place enorm de ia si nu stiu cum sa ai zic sa ne intalnim nici nu am intrebat-o daca are prieten pentru ca mi-e frica sa nu zica ca are ce ar trebui sa fac sa ai zic sa ne intalnim happy dau funda celui mai bun raspuns!

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ai specificat de cine sau de ce iti este frica. Daca totusi exista aceasta frica, atunci este mai bine pentru tine sa stai locului si nu mai deranja fata degeaba.

| ciprian2015 explică (pentru neutrino):

Mi-e frica sa o intreb daca are prieten pentru ca daca o sa zica ca are

| neutrino a răspuns (pentru ciprian2015):

Atunci ramai cu frica, dar lasa fata in pace, nu o mai amagi sau, mai poti vorbi cu ea despre bucatarie, ce mai mananca, ce mancare ii place si ce stie sa faca prin bucatarie.

| ciprian2015 explică (pentru neutrino):

Cred ca da am ramas cu frica crying oricum fata nici numai vorbeste cu mine nu mi-a zis de ce

| T0T a răspuns:

Intai o intrebi asta dupa ii ceri, daca nu are prieten, sa va intalniti. Ce altceva poti face?

| LoveSleep a răspuns:

Vorbește cu ea că nu te mănâncă.
Dacă o să-i spui acum că o placi, indiferent ce prinț pe cal alb ai fi, vei fi refuzat.
Continuă să-i scrii iar după câteva săptămâni o poți invita la un suc.

Răspuns utilizator avertizat
| TanteMarianne a răspuns:

Pai de inceput ii ceri prietenia, dupa mai vorbiti online despre diverse si incetul cu incetul vorbiti despre lucruri mai intime pana cand la un moment dat o intrebi daca are prieten si ii spui ca o placi si etc...

| FlorinIsc a răspuns:

Mai vorbeste cu ea, incearca sa afli cat mai multe desprea ea si las-o si pe ea sa te cunoasca. Nu te poti astepta ca in cateva zile sa te placa fix pe tine pentru ca mai sunt si altii la coada ei, stai tu linistit. laughing Incearca sa afli daca are prieten intr-un mod maisubtil, nu direct, gen daca stii ca se duce diseara intr-un club intreab-o daca se duce cu prietenul sau cu fetele, etc, sunt multe metode de a afla asta subtil. Apoi incearca sa te apropii de ea usor, nu ii cere telefon/adresa/intalnire deodata. Rabdarea e o virtute si fetelor le plac baietii care au rabdare cu ele. Dar in ultima instanta, daca e ceva de moment si nu iti place sa pierzi timp, poti sa o intrebi direct daca vrea sa fiti impreuna desi nu iti recomand asta.