Daca era prima oara pentru ea, normal ca simtea dureri si era usor crispata. Oho, si la 15 ani? Tu stiai ca pentru minori, actual sexual poate reprezenta o trauma ( mai ales in cazul ei, ca ai tratat-o cum ai tratat-o, a simtit durere in loc de dragoste, afectivitate, siguranta si placere). Si pentru tine poate fi o trauma pe viitor, pentru ca vei trai cu teama ca partenera nu se simte ok, poti ajunge la disfunctii.
dar voi nu, ca sa faceti sex la varsta frageda, fara sa stiti despre ce e vorba, ce riscati, ce inseamna virginitatea la fete, ce ala preludiu, ce boli se pot transmite, de ce naiba exista prezervativ si lubrifiant. Nu, voi veniti cu totii sa intrebati de ce nu a mers treaba bani dupa ce ati dat foc la sat.
Calutul tau este ponei. Cred ca ai cam trecut peste preludiu si ai dat ca ghiolbanu. Nu am inteles pentru cine a fost prima data, pentru ea sau pentru amandoi? Si ce cronometru ai folosit?
Salut,ce este un "ghiolban"? A fost prima data pentru ambii. Am mai explicat ca stiu la ce ora a inceput si la ce ora s-a terminat deoarece aveam telefonul langa mine.
Ghiolban = nepriceput.
"Călutul" ai dat in ea ca surda in clopot de aceea o durea, tu nu ai auzit de preludiu? Sa o faci pe ea ca fată sa se simta bine nu sa o chinui, a vomitat deoarece are si dereglari hormonale sau daca ai facut sex fara prezervativ cu ejaculare in ea ai lasat-o gravida, ce varsta are fata? Fi mai tandru cu ea nu fi animal, ca e si ea om si o doare nu cauta numai tu sa fi satisfacut caută mai intîi ca ea sa fie satisfacuta sa ajunga ea la orgasm si după aceea tu.
Durerea vaginala a fost de la un singur motiv: penetrare fara pic de umezeala vaginala, de aceea este dureroasa si respingatoare.
Tu chiar nu ai auzit in viata ta de PRELUDIU?
Sub nici o forma nu intri in vaginul fetei pana nu i-ai facut "incalzirea" sa fie perfect excitata si umezita ca penisul sa alunce la interior, nu sa o doara.
Asta este secretul ueni relatii bune si longevive, ca altfel risti sa te paraseasca pentru unul care stie cum sa se comporte cu fata, facandu-i preludiu bun, excitand-o chiar daca are un penis mare, nefiind deloc dureros, fiindca vaginul cand este excitat se mareste de pana la 3 ori si nu doare, dimpotriva, produce placere prin fercare.
Ai avut primul sex și fără prezervativ!
Mare curaj (prostie) din partea voastră. Normal ca să aibă dureri. Iar tu ai stat cu ochii pe ceas? 7 minute la primul contact sexual?
Bu ne-ai spus dacă ai reușit să termini și unde ai făcut-o? De asemenea nu ai zis dacă te-ai masturbat înainte? Sunt multe semne de întrebare!
Dar semne că a rămas gravidă nu are cum să apară după 3 zile.
Poate face test după 21 de zile.
Câți ani aveți?
Salut,contactul a inceput la o ora aproape fixa de aceea stiu aproximativ cam cat a durat, nu am reusit sa termin deoarece o durea foarte tare, nu ma masturbez deloc deoarece sunt o persoana cu frica de creator, avem 15 ani ambii.
Ok.
Spui ca ai frica de creator, dar unde iti spune creatorul sa intretii relatii sexuale innafara castoriei?
Oricum este mult prea repede pentru a stii daca ai last-o gravida sau nu.
La 15 ani est normal sa experimentezi. lasa-l incolo de creator, cand ai fost in ea nu te-ai gandit la el, daca faci o fapta buna.
Continua sa experimentezi, dar daca te mai prind fara prezervativ pe penis, te raportez creatorului!
Bafta!
Sault,am 15 ani, nu, imi puteti explica?
Off mămică 15 ani! Nici nu știu cum să-ți explic mai ales ca zici ca ai frică de creator : Deci puiul mami tu nu ai auzit mămică de săruturi, mângâieri etc! Și data viitoare cumpăra mămică prezervativ sa nu mai stai cu gândul ca poate îi gravida fata! Dar sfatul meu este să te mai documentezi un pic și după sa faci sex!
Salut pai am auzit de sarutari si mangaieri inainte de act am facut asta, dar nu am folosit degete si nici prezervati sau altceva, la mega image si la lidl nu dau la minori ceea ce mi se pare o prostie foarte mare eu am fost sa cumpar dar na, o sa fac acest lucru multumesc
E foarte simplu te duci la casa iei de acolo prezervativele le pui pe bandă și achiți! Nu cred că te întreabă cineva câți ani ai dacă nu te servește direct vânzătoarea tu iei produsul și-l pui pe bandă ca orice alt produs. Întrebarea mea este următoarea, ce faci dacă rămâne însărcinată prietena ta iei copilul și-l duci la aia de la Lidl sau la aia de la Mega să-l crească?
Incearca inainte de act sa o obișnuiești putin, cand e umeda incearca si tu cu un deget, 2, apoi încercați usor sa aveti si contact sexual, nu o presa prea tare si găsiți o poziție confortabila sa se mai lărgească si ea putin, daca este strâmtă este posibil ca la fiecare act sexual sa o doara putin la inceput dar pe parcurs daca se simte confortabil va fi totul ok.