| maricelroco a întrebat:

acum 3 zile am facut sex cu prietena mea neprotejat. Eu eram virgin, ea nu. Nu mi s-a rupt ata si nici nu m-a durut aproape deloc. Nici nu m-am terminat in ea. Puteti sa imi spuneti care sunt sansele sa fie insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

O femeie poate ramane insarcinata DOAR in cazul in care sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual si DOAR DACA sperma ajunge in vagin. In concluzie TU esti singura persoana care isi poti oferi siesi raspunsul corect, deoarece doar tu stii exact/precis daca esti in stare sa-ti controlezi perfect ejacularea si sa nu scapi sperma in vaginul ei in timpul intretinerii sexului. De asemenea ea ar trebui sa stie precis in ce moment al ciclului menstrual a fost intretinut sexul (din moment ce a acceptat sa fie neprotejat) si anume daca in acel moment era sau nu in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Este cunoscut faptul ca doar in acele 4-5 zile ale perioadei fertile exista posibilitatea de a se forma o sarcina cu conditia ca in mod obligatoriu sa ajunga sperma in vagin. In concluzie raspunsul este la voi trebuie doar sa-l consultati. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sex nprotejat, inseamna risc categoric de sarcina, chiar daca nu ai ejaculat in ea! Singuar conditie este ca ea sa nu fii fost in perioada fertila (cand se produce ovulatia), ca atunci, ramane insarcinata!

| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu doar din curiozitate te intreb si sper ca imi vei raspunde la intrebarea mea; cine ti-a spus ca baietilor li se rupe "ata" cand intretin un act sexual? sau de unde ai obtinut informatia ca ar fi trebuit sa ti se rupa "ata"? De asemenea din ce motiv era normal sa simti durere si din ce motiv ti s-a intamplat asa ceva. Sper sa-mi raspunzi. Sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Fi-v-ar ața de râs! Aia NU se rupe în mod normal niciodată!
Poate că „nu te-ai terminat", dar ești sigur că n-a curs niciun strop? nu cred.
Dacă ea era în perioada fertilă - ai pus-o!
În plus, n-ar fi rău măcar după să mergi să-ți faci analizele - nu se știe niciodată ce poți găsi la partener dacă faci sex neprotejat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut sex cu prezervativul pe "smecher"? sau fara?

| COSMIN20041705 a răspuns:

Depinde de faptul ca daca aveai prezervativ is mici maxim 10%
daca nu aveai cresc de la 50% pana la 95%