| Ezeru a întrebat:

Acum cateva luni m-am despartit de prietena mea, dar imediat dupa acea am regretat. Am facut tot posibilul sa o recuperez, dar cu fiecare secunda ce trece ma indepartam mai tare de ea. Am vrut sa o uit, dar acum cateva zile mi s-a trezit din nou acel sentiment puternic. Astazi am vorbit cu ea si din ce am observat ii e frica sa nu o ranesc. Consider ca nu mai are incredere in mine si sincer sa fiu nici eu nu mai am incredere in mine. Mi-am dezamagit asteptarile si cel mai rau e ca mi-am pierdut si increderea. Ce ar trebui sa fac sa imi recastig increderea in mine si sa ii recastig ei increderea?

Răspuns Câştigător
| Miladincaa a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te gandesti la motivul despartirii, dar de data asta nu din perspectiva ta ci din a ei. Gandeste-te cum s-a simtit ea, prin ce a trecut si cat de mult a suferit. Nu vreau sa te torturez si eu acum, realizez ca ai deja destule pe cap. Incearca sa te remontezi. Restabileste-ti increderea in tine. Daca tu nu crezi in tine cum vrei sa creada ea? Din cate imi dau seama chiar regreti ca ai oierdut-o, dar regretele nu o vor aduce inapoi. Incearca sa o inviti undeva, intr-un parc de exemplu, la inceput purtari discutii usoare. Apoi, cand vezi ca e cat de cat linistita, marturisestei cat de prost te simti, cat de rau iti pare pentru tot ce s-a intamplat. Daca vrei sa fi din nou cu ea sper ca esti dispus sa iti iei adio de la demnitate si sa ii implori iertare. Stiu ca e dificil, dar e singurul mod prin care poti sa o convingi sa lase" scutul " de aparare jos si sa aiba incredere in tine.

10 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Se poate sa fii ratat sansa de a o castiga inapoi, insa nu se stie. In primul rand trebuie sa ai incredere maxima in tine, pentru ca daca nu ai esti un om slab, care poate fii doborat de orice obstacol. Incearca apoi sa ii recastigi increderea, spune-i cat de mult inseamna ea pentru tine, incearca sa o convingi ca vorbesti din inima si nu e vorba de superficialitate.

| Ezeru explică (pentru Artemisia):

Am avut incredere maxima in mine cand am incercat sa o recuperez. Am facut ce isi dorea am vorbit din inima, dar presupun ca ea crede ca a fost doar "vrajeala".

| Artemisia a răspuns (pentru Ezeru):

Incearca mai din greu.

| neutrino a răspuns:

Nu ai incredere in tine, nu are incredere in tine
( si pe buna dreptate), si doresti sa cuceresti lumea. Asa ceva nu este posibil!

| Ezeru explică (pentru neutrino):

"si doresti sa cuceresti lumea.Asa ceva nu este posibil!" Ce legatura are?
Eu vreau sa stiu cum sa ii recasting increderea. A multe ideii, dar nu stiu ce sa fac sa nu gresesc. Am incredere in mine, dar am mai gresit si nu mai vreau.

| TeckTonik997 a răspuns (pentru Ezeru):

Imi raspunzi la mesaj, stiu ca nu ne cunoastem dar am nevoie de ceva. te rog.

| Ezeru explică (pentru TeckTonik997):

In setarile contului tau refuzi utilizatori juniori, iar eu mi-am refacut contul si sunt junior. Ma gasesti la id : cs_truth@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regreti abia dupa ce nu o mai ai. Atatea cazuri din astea... fa-ti ordine in ganduri mai intai! Si apoi vezi ce vrei de la viata!

| TeckTonik997 a răspuns:

Pai in primul rand, daca nu te placi tu, atunci cine sa te placa? Daca nu te crezi tu, atunci cine sa te creada? Tu trebuie sa fii fanul tau nr 1. Increderea nu se impune, la fel ca respectul, se castiga in timp. Nu fa greseala sa devii deodata marele Romeo cu florii, cadouri etc caci te va considera fatarnic, cu un interes ascuns. Asculta-ti inima si poarta-te normal cu ea, ca inainte de cearta.

| Ezeru explică (pentru TeckTonik997):

Am gresit amandoi in egala masura numai ca eu am facut niste porcarii... Nu e ca nu ma plac pur si simplu simt ca am gresit si constientizez si imi asum vina, dar as vrea ca si ea sa faca asta. Incerc sa ma comport ca inainte, incerc sa ii arat ca m-am schimbat, dar nu imi ofera ocazia.