Destul de greu sa se ia prin ce descrii. Pana la urma totul se trateaza cu exceptia HIV, iar acesta nu se ia prin contact pe piele fara rani.
Daca ti-e frica de posibilitatea de a te fi imbolnavit cu o boala venerica de ce ai mers la prostituate? Poti sa faci teste daca doresti sa te linistesti sufleteste. Bolile venerice comune debuteaza in primele 5-10 zile.
Nu e prostituata. Am cunoscut-o prin niste prieteni la o petrecere si de la petrecere am plecat direct la mine acasa. De asta am zis ca nu bag mana in foc pentru ea ca s-a lasat prea usor si am mai intrebat de ea si nu e cea mai sfanta fata din lume.
Nu e prostituata dar nici cea mai sfanta fata din lume nu e. Am cunoscut-o la o petrecere prin niste prieteni si de acolo am plecat direct la mine acasa. A doua zi am intrebat si cativa prieteni care o stiau de mai de mult si mi-au spus ca e cam usuratica. Nu pot sa spun ca sunt super experimentat cand e vorba de sex dar asta nu e prima data cand intretin relatii sexuale dar e prima data cand o fac cu cineva pe care nu o stiu (am avut o relatie inainte de 2 ani inainte de asta).De asta sunt ingrijorat pentru ca s-a lasat prea repede si asta nu prea e un semn bun si plus ca sunt in Anglia si aici cred ca e mai mare riscul ca cineva sa aiba o boala cu transmitere sexuala.
Nu cred că ai luat vreo boală..doar pentru că și-a băgat mâna în vagin și apoi pe penisul tau.Dar nu poți să mergi pe niște răspunsuri. mergi la doctor!