| sayWhaaat a întrebat:

Acum cateva zile v-am urmat sfaturile voastre,cat si ale multor alti prieteni, si am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna. M-a refuzat si acum simt ca am pierdut timpul cu ea,ca un prost. E prima oara cand am facut eu primul pas, deci e automat prima data cand primesc un NU. Chestia e ca eu o iubesc enorm pe fata asta,e abia a doua oara cand ma indragostesc,desi cunosc multe fete, si nu pot trece peste, si in plus, ea ar vrea ca nimic sa nu se schimbe intre noi. Singurul lucru care ma impiedica acum, sa o ignor si pe mess si pe facebook, si in general sa rup orice legatura cu ea,este ca suntem colegi de clasa si nu m-ar ajuta la nimic,plus ca probabil ar cere explicatii,ceea ce inseamna mai multa vorbaraie cu ea,si nu vreau.
Deci, imi trecuse la un moment dat, dar a inceput scoala,si am vazut-o iar, vine cu mine in banca,ma cauta,vorbeste cu mine, simt ca mor. Am eu 18 ani, dar dupa ce vine cu mine in banca o ora,si vorbim, merg la toaleta si aproape ma bufneste plansul. Am devenit mai rece cu ea, ea sigur a observat asta,si probabil s-a prins si de ce, dar nu inteleg de ce ma tot bate la cap,vreau sa ma lase,prieteni nu putem fi!
Ce dumnezeu ar trebui sa fac? Cand ma uit la ea nu vad decat o persoana pe care o iubesc,si stiu ca nu putem fi niciodata impreuna.
Simt ca am nevoie sa ma descarc cuiva, si sa ma ajute macar pentru putin timp, cu niste sfaturi, orice, ca sa pot rezista inca 3 saptamani de scoala... dati-mi un id de mess aici sau pe privat daca doreste careva, daca nu scrieti aici ce aveti de spus...

Răspuns Câştigător
| masakrer a răspuns:

Ma crezi sau nu, eu mi-am facut cont doar ca sa iti raspund la intrebare, caci si eu acum o saptamana am trecut exact prin ce treci si tu, tot cu o colega. Povestea mea incepe din clasa a9-a,atunci eram atras doar fizic de ea, acum in clasa a 12-a ne-am apropiat mult mai mult,ieseam pe afara,ne plimbam,radeam,ne simteam foarte bine.A aflat de la un coleg ca imi place de ea. am discutat pe tema asta si atunci mi-a dat "bomba":imi pare rau nu pot fi impreuna cu tine, esti ca un frate".Iti dai seama ca in momentul acela a picat cerul pe mine, chiar daca a incercat sa o zica mai frumos. tot un NU este si asta.Un sfat nu pot sa iti dau, caci nici eu nu am gasit remediul perfect dar eu zic ca nu mai are rost sa te tii dupa fundul ei, nu ii mai da asa multa atentie si treptat treptat daca tu consideri sa nu mai fiti nici prieteni..Asta e frate, cum si tie iti plac doar anumite fete, asa si fetelor le plac anumiti baieti.Asta e ne mai raman inca "cateva" 10 milioane sau cate sunt laughing

| sayWhaaat explică (pentru masakrer):

Ce pot sa-ti zic,imi pare foarte rau pentru tine pentru ca stiu prin ce treci, te sfatuiesc sa devii si tu mai rece cu ea, cum incerc eu sa fac,sa o faci sa inteleaga ca tu nu esti dispus sa fii acolo pentru ea, doar pentru o amarata relatie de prietenie.
Eu personal vorbesc cu ea la scoala, ii zambesc chiar, glumesc cu ea, dar nu o tratez diferit fata de niciunul din ceilalti colegi ai mei, pe mess i-am dat offline definitiv, si asta e...M-am resemnat, vreau sa se termine scoala, sa ma duc odata la facultate si sa se termine capitolul asta din viata mea.

| masakrer a răspuns (pentru sayWhaaat):

Oricum sincer e bine ca am incercat. nu am stat si ne-am pus intrebarea :"oare daca o intrebam acum eram impreuna cu ea?" asa ca macar nu avem regrete.
Deocamdata nu imi mai trebuie nici o relatie, ci ma bazez mai mult pe bac, ceea ce te sfatuiesc si pe tine

10 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Mai baieti, nu va aruncati in valtoarea dragostei ca orbii. De ce vreti sa suferiti? Luati-o metodic. Faci tu un pas, las-o si pe ea sa faca unul; mai faci tu unul, sa faca si ea unul si tot asa. Iar dragostea propriuzisa sa vina deodata pentru amandoi. Daca vine... Daca nu, nu wave

| OkAyAn a răspuns:

Buna!
Eu aM patit chiar ca tine!
Doar ca ea ma intrebare pe mine eu i-am zis ca da si o placeam dinainte sa fim impreuna! Cat timp am stat impreuna am inceput sa o plac din ce in ce mai mult si am inceput sa o iubesc.
Dar cand a inceput scl(am fost cu ea in vacanta de vara) totul parca sa daramat un mai iesa pe afara zicea ca nu o lasa dar dupa o vedeam pe str sau o intrebare daca iese mai spre seara tot la fel ca nu o lasa si dupa o vad pe str!
Inf am trecut peste dar la un moment dat ne-am despartit si am continuat sa fim prieteni.
Eu inca o iubeaam chiar daca era cu alt cineva si timp de 3-4 luni cam asa am tinut-o!
Dar treptat treptat am inceput sa mai uit de ea(inca tineam la ea dar nu ca si iubita)si ne-am apropiat si mai mult(acum cred ca daca nu ne-am fi despartit nu cred ca acum as cunoaste-o asa de bine) vb mai mult timp cam toata ziua! Inf la mine e mai mult ar trebui sa scriu ceva randurilaughing!

Ce ar trebui sa faci tu!
Sa nu incetezi sa fi prieten cu ea ca o sa te doara si mai tare! Mai bine fi alaturi incearca sa o cunosti si sa ii demonstrezi cai poti fi alaturi mereu si ca ii vrei binele!
Si eu cunoscund-o pe fosta am realizat ca nu ne potriveam prea bine!
Sau cine stie poate la tine va fi invers si poate si ea isi va da seama ca va potriviti dar mai intai trebuie sa ii arati asta(ca cred ca e genu de persaona care mai intai sa ii arati si dupa sa ii sp ce poti face pentru ea).

Un alt mod prin care am mai putut sa uit de ea m-am apucat sa ascult muzica HIP-HOP ROMANESC(ma refer la Mc Tetu; Cosol; Dadi; Gato nu la cei cunoscuti).
Eu cred ca ar trebui sa faci/sa incerci cu ti-am sp sa incepi sa o cunosti mai bine si tu si ea pe tine sa incepeti sa vb mult mai mult sa va apropiati unul de altu!
Si dupa sa mai incerci sa fi cu ea!
Si nu uita DRAGOSTEA CERE TIMP!
Adica nu poti sa te duci la cineva care o cunosti de cateva zile(zic un exemplu) si nu sti mai nimic despre ea sa ii ceri sa fie cu tine bine inteles daca e vreo disperata poate acc sau daca si ea te place pe tine accepta!

Uite id meu bita.madalin!
Si inca ceva daca vrei sa raspunzi ce ti-a sp cand ai intrebare daca vrea sa fiti impreuna!?!?!

| sayWhaaat explică (pentru OkAyAn):

Salut, ti-am dat add.
Eu ascult deja hip hop romanesc, si sunt chiar fan inrait happy.
In legatura cu ce mi-a raspuns, raspunsul ei a fost cam asa : " am nevoie de timp de gandire in ceea ce ne priveste pe noi, si ca se pot intampla 3 lucruri acum, fie zic da si totul e ok, fie zic nu si nimic nu va mai fi cum a fost, fie zic nu si ne vom deschide si mai mult unul fata de celalalt." Raspunsul definitoriu mi l-a dat la o saptamana distanta si citez : " M-am mai gandit la noi, si raspunsul meu este nu ".
Tin sa-ti precizez ca o cunosc foarte bine pentru ca am vorbit zilnic timp de 4 luni, mai mult pe mess la inceput, dar o cunosc ff bine.

| OkAyAn a răspuns (pentru sayWhaaat):

Ok eu voi intra de maine pe mess!
In in leg cu ea probabil a zis nu ca sa se intample poate cum a zis ea "fie zic nu si ne vom deschide si mai mult unul fata de celalalt" si cred ca ea nu te place la fel de mult ca tine dar nu-s sigur de asta!
Si cred ca vrea sa vada daca renunti repede la ea una doua sau incerci sa mai ti la ea si incearca sa o susti, ajuti, sa mg cu ea cand vrea sa mg in oras sau la plimbare incearca sa te auto inviti(si daca vezi ca nu ii convine nu te mai duce zic)sau incearca sa o faci pe ea sa te invite!
Oricum ce vreau sa zic este sa ii fi mai alaturi sa stati mai mult impreuna sa petreceti mai mult timp vb!
Si cred ca pentru un timp intre voi nu mai fost cum era inainte de a o intrebare daca vrea sa fie cu tine nu? cum a zis ea "fie zic nu si nimic nu va mai fi cum a fost" si cred ca a zis si varianta asta "fie zic nu si ne vom deschide si mai mult unul fata de celalalt" crezand ca vei intelege ce vrea ca sa va deschideti unu altuia exact ce voiam eu sa zic ca cand ea e cu tine sa poata sa zica tot fara opriri sau altele!
Eu Ma Duc La Somn Caci Sunt Cam Obosit Si Uneori Nu Zic Chear In Asa Fel Incat Sa Inteleaga Toata Lumea! Nb Si Tie!

| sayWhaaat explică (pentru OkAyAn):

Da,ea vrea ca eu sa fiu prostul careia ea ii spune toate rahaturile ce i se intampla, ei bine eu nu suport sa-mi vorbeasca ea mie de cat de mult ii place de X, cu cine s-a cuplat, sau ce a mancat azi, mai ales cand stiu ca nu am nici o sansa cu ea, este absurd. Deci, nu-mi mai spune sa raman prieten cu ea ca nu se poate, pentru ca nu stiu exact prin ce ai trecut tu ( poate ai sa-mi povestesti pe mess ), dar eu sunt indragostit de ea, daca voiam sa fiu prieten cu ea, asta era intentia mea de la inceput.
Oricum, multumesc de sfaturi si vorbim mai mult pe mess.
Noapte buna!

| OkAyAn a răspuns (pentru sayWhaaat):

Ok mai voiam sa iti mai sp ceva dar iti voi sp maine pe mess!
Nb!

| 1NoNamer a răspuns (pentru OkAyAn):

Scuze, dar nu sunt de-acord cu ce ai spus tu aici. daca ai stii prin ce trece, sunt sigur ca nu i-ai da sfatul asta.
Stiu de ce esti rece cu ea. Esti rece fiindca stii ca nu puteti fi impreuna, desi o parte din tine vrea, iar asta este "zidul" tau, si crede-ma, nu este acolo degeaba. Dupa cum ai zis, prieteni nu puteti fi, si sincer nici nu cred ca ai vrea sa fiti doar prieteni. Daca te-a refuzat cand ai intrebat-o daca vrea sa fiti impreuna, inseamna ca nu are rost sa mai incerci pentru ca nu este atrasa de tine.
Iar Edition, ai si tu partea ta de dreptate, dar din ce ai scris mi se pare ca te chinui singur, am patit si eu chestii ca si tine cu fosta ta, iar fetele de genul este mai bine sa fie lasate in pace pentru ca traiesc in propria lor lume, o lume izolata de cea reala, lumea minciunilor.
Sper sa iti rezolvi problema. Mult succes!

| EditionSex a răspuns:

Frate nu esti prima si 100% nici ultima care va primi un,, NU''in viata asta.Asta a fost dat de la Dumnezeu, sa primesti fericiri dar si nefericiri.Incerca sa o accepti doar ca o prietena. Daca ea ti-a spus nu, nu cred ca mai sunt sanse sa fiti impreuna.Tio spun din propria experienta ca si eu am primit un,, NU'' la viata mea dar cu timpul si cu ajutorul amicilor am reusit sa trec peste asta iar acu suntem doar simpli prieteni. Sper ca ti-am fost cat de cat de folos.O sa gasesti si tu fericirea la momentul potrivit stai calmwinking