Probabil ca s-a suparat pe tine pentru ca ceea ce ai facut tu denota lipsa de respect. Sunt unele lucruri care nu se fac in public
mana pe sanii la o fata nu se pune in parca si mai ales in fata prietenilor tai poate ea sa simtit jignita......etc parerea mea
Crede-ma pe cuvant! Sunt 30% cazuri de infideliate si 70% cazuri de suparare, dar si aceea parte de infidelitate este cauzata de suparare, daca si-a gasit pe altul care o respecta mai mult relatia e moarta
Pai cum si-a gasit pe altu care o respecta mai mult in timp de 2 zile?
Eu zic sa mergi la ea si sa o intrebi ce are, poate e bolnava sau nu stiu, oricum sigur s-a suparat. daca a zis ca nu poate sa-ti spuna ar trebui sa te gandesti mai bine, ppoate fi ceva grav...nu e cazul sa te gandesti ca te inseala
Sincer,eu ti-as fi dat un pumn . Glumeam, cu siguranta ca s-a suparat pe tine pentru ca nu a fost un gest foarte frumos, si eu as proceda la fel.Tot ce trebuie sa faci este sa te revansezi, sa ii spui ca iti pare rau si sa o indulcesti cu o ciocolata, o floare etc.(florile si ciocolata fac minuni in orice situatie, te asigur)
Mi se pare normala atitudinea ei, cu siguranta a deranjat-o gestul tau si asteapta ceva mai mult pentru o impacare ca na asa suntem noi fetele.