| mat31new a întrebat:

happy acum doua zile am fost in parc cu niste colegi si cand stateam pe banca era iubita mea la mine in brate. am pus mana pe sanii ei si atunci ea mi-a dat o palma si m-a facut nesimtit si nu a mai vorbit cu mine jumate de ora, apoi m-am dus la ea mi-am cerut iertare si a zis ca ma iarta dar sa nu o iau ca pe o curva. ieri am sunat-o si am intrebat-o daca iese afara, ea a zis ca nu, am intrebat-o daca s-a suparat pe mine sau de ce nu vrea sa iasa si mi-a spus ca nu poate sa imi spuna si a inchis. astazi am sunat-o din nou si a zis ca nu se simte bine am intrebat-o ce a patit si a zis ca nu poate sa imi spuna. oare s-a suparat pe mine, sau ma inseala, ce se intampla?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a suparat pe tine si nu o condamn. Mai mult ca sigur relatia voastra nu ajunsese in punctul in care sa fie ok sa faci asta, ceea ce poti sa vezi f bine din atitudinea ei. Pare simplu sa scapi de greseala ta gandindu-te ca te insala...banuiesc ca e mai confortabil asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu anoxdox...pe bune..recunoaste evidenta: ai fost foarte nesimtit laughing

| TiffanyღBJ a răspuns:

Probabil ca s-a suparat pe tine pentru ca ceea ce ai facut tu denota lipsa de respect. Sunt unele lucruri care nu se fac in public straight face

| anoxdox a răspuns:

laughing mana pe sanii la o fata nu se pune in parca si mai ales in fata prietenilor tai poate ea sa simtit jignita......etc parerea mea straight face

| mat31new explică (pentru anoxdox):

Nu erau "prietenii mei" erau niste colegi de clasa (si cupluri) etc.

| anoxdox a răspuns (pentru mat31new):

Nu crezi ca tot una eee eu asa cred da poate te intelegea daca erai numai u cu ea sa nu fie si alte persoane

| mat31new explică (pentru anoxdox):

Eu cred ca nici daca eram doar noi doi nu trebuie sa ma lase sa pun mana. mi-au placut raspunsurile voastre, mersi ca v-ati facut timp sa raspundeti la "povestioara" mea happy

| sniper2998 a răspuns:

Crede-ma pe cuvant! Sunt 30% cazuri de infideliate si 70% cazuri de suparare, dar si aceea parte de infidelitate este cauzata de suparare, daca si-a gasit pe altul care o respecta mai mult relatia e moartahappy

| mat31new explică (pentru sniper2998):

Pai cum si-a gasit pe altu care o respecta mai mult in timp de 2 zile?

| Anonymous10 a răspuns (pentru mat31new):

Eu zic sa mergi la ea si sa o intrebi ce are, poate e bolnava sau nu stiu, oricum sigur s-a suparat. daca a zis ca nu poate sa-ti spuna ar trebui sa te gandesti mai bine, ppoate fi ceva grav...nu e cazul sa te gandesti ca te inseala

| Lette a răspuns:

Sincer,eu ti-as fi dat un pumn laughing. Glumeam, cu siguranta ca s-a suparat pe tine pentru ca nu a fost un gest foarte frumos, si eu as proceda la fel.Tot ce trebuie sa faci este sa te revansezi, sa ii spui ca iti pare rau si sa o indulcesti cu o ciocolata, o floare etc.(florile si ciocolata fac minuni in orice situatie, te asigur)

| DenisiaLorena a răspuns:

E o lipsa totala de respect.

| yo00yo a răspuns:

Mi se pare normala atitudinea ei, cu siguranta a deranjat-o gestul tau si asteapta ceva mai mult pentru o impacare ca na asa suntem noi fetele.