| SmQaLeXuTzz a întrebat:

Acum o saptamana am aflat ca iubita unui coleg de-al meu s-a despartit de el.Imediat ce am aflat m-am interesat mai mult (e draguta fata). Asta seara cand m-am intanlit cu ea o prietena i-a spus ca eu as vrea sa fim impreuna si ca vreau sa-mi dea nr de tel, si ea zambea intr-una... Apoi un prieten i-a spus : "Nu mai zambi intr-una ca si asa nu-l vezi ca arata mai bine ca Marian (cel de care s-a despartit).Dar ea tot umbla dupa un baiat care a fost mai demult impreuna cu ea si nu stiu ce sa fac.
Voi ce ziceti sa o mai pun pe acea prietena sa o mai intrebe de mine? Si ce ar trebui sa fac ca sa nu se mai gandeasca la acel baiat si sa o cuceresc eu?

2 răspunsuri:
| DjNick112 a răspuns:

Chestia asta e specific varstei, cati ani ai? 13-14? Vino si tu cu ceva de la tine, incearca sa vorbesti cu ea, sa ii arata-i ca o placi, nu pui o fata sa intrebe de tine frate, nu fa porcaria asta

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca poti incerca deoarece de fapt nu ai nimic de pierdut. O poti ruga si pe prietena ta sa-ti fie aliata si impreuna sa reusiti sa o convingi ca esti mai bun si mai deosebit decat ceilalti.succes.