Pai nu stiu cum sa faci opreeste-o intr-o zi si spune-i ca iti pare rau ca ai gresit insa nu e vina ta ca te-ai indragostit de ea si ea nici nu te baga in seama...si dragumel nu iti face griji roata se mai invarte odata si o sa ii para ei rau pentru indiferenta si orgoliul ei asa ca stay chill si eu am trecut printr-o situatie ca a ta si acum suntem 2 anonimi care nu isi spun ca se plac din cauza orgoliului...iti urez bafta lasa lucrurile sa vina de la sine
Pai ai actionat gresit.In primul rand nu cred ca a aparut iubirea asa fara ca macar sa vorbesti cu ea.In al doilea rand slabe sanse cu o fata mai mare ca tine.Si in al treilea rand si eu daca mi-ar scrie o fata oarecare comentarii din alea le-asi sterge deoarece sunt prostesti. Poate tipa are prieten.Nu asa se face.
In primul rand ai fost cam direct, las-o sa ii treaca si apoi incet fi iar prieten cu ea dar ia-o usor, si ar fi bine sa fiti doar amici, considera ca meriti ceva mai bun, nu te subaprecia . Succes, si ai rabdare doar.
Parerea mea este ca sa imi mai ceri inca odata scuze si sa fiti din nou prieteni pana la urma ai sa vezi ca dragoste trece ai sa plangi din nou dupa ea asa ca mai bine ramaneti doar prieteni, dragostea e trecatoare iti zic sin propria experienta