anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum un an cand am intrat la liceu am cunoscut o fata, pe hi5, am vorbit mi-a placut sincer la prima vedere ea fiind a 9-a, si eu tot a 9-a, clase diferite, am placut-o cel mai mult dintre toate fetele, am incercat sa fiu cu ea prin martie, dar mi-a spus ca nu simte acelasi lucru petnru mine, in fine.Si anul asta imi place de ea enorm, o iubesc din tot sfuletul meu, cand ma uit la poze imi vine sa plang, si ma gandesc tot timpul la ea, cand trece pe langa mine ma ia cu fiori...Nu stiu ce sa fac, toate fetele de la ea din clasa, ma rog nu toate cateva au prieteni, dar toti mai meri de 18-20 de ani, eu am 16, si ea la fel ma gandesc ca de aia poate nu e atrasa, poate vrea pe altcineva, Doamne ce sa fac! Va rog mult de tot ajutati-ma! FundA!

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai din moment ce ai incercat odata si tea refuzat. nu are rost sa mai incerci indiferent de motiv + ca te-ai face de ras si in fata ei ar crede ca esti mort (nu k n-ar fi asalaughing] dar nu are rost.
nimeni nu moare din dragoste fi puternic gaseste altceva ce iti place(fotbal, stat cu prieteni, alta fata) si ai sa reusesti sa treci si peste asta. evito cat mai des si incearcsa sa numai te uiti l poze si alte chesti ca sa o uiti mai repede.

| kissmealiss a răspuns:

Abordeazo in alt mod... daca uita de ea

| AllyutSsa a răspuns:

Pai...eu iti sugerez sa incerci sa aflii mai multe despre ea: sa vb cu prietenele ei si sa ajungi tot mai aproape de ea si poate ai norocbig grin...SUCCEStongue