anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum un an m-am sarutat cu un coleg de clasa(eram putin beata, el la fel). El avea o prietena(si acum se mai intilneste cu ea). Cind e treaz o iubeste foarte mult dar cind bea e incontrolabil. De atunci s-a inceput(am impresia ca il plac, dar o cunosc pe prietena sa si nu as vrea sa ma implic). Vreo 2-3 saptamini in urma ne-am adunat cu colegii la un bar, iar m-am sarutat cu el. L-am intrebat daca nu are prietena a zis nu. Dar inainte sa plec am vazut ca il suna cineva era ea. Asa ca m-am dus. Timp de un an au fost aluzii de tot felul(in legatura cu saruturi si chiar sex dar l-am respins). Peste vreo saptamana urmeaza sa ne adunam din nou cu clasa si va fi si el istoria se poate repeta(imi place de el). Ce ma sfatuiti sa fac?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Culca-te cu el si apoi toata scoala va sti. Vei fi vedeta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate si acea tipa il abureste! Incearca-ti sansa si poate tu vei fi iubirea lui cu adevarat. Multi accepte multe prostii numai sa nu fie singuri.

| Cosmin1I a răspuns:

De ce mama naibii ai vrea alaturi de tine o persoana care deja a inselat?

| EvaneSScence a răspuns:

Respinge-l daca nu vrei sa suferi. El practica jocuri cu tine, jocuri de seductie, atat.

| chazz a răspuns:

Cand esti beat nu esti controlat de nimeni, esti doar ametit si ai mai mult "tupeu" ai fost perfect constienta cand ai facut asta happy.E clar ca acel baiat nu tine la prietena lui,.
Joaca da taie cartile happy.
Numai bine!

| hotdesire a răspuns:

Daca vrei doar sa te joci, saruta-te din nou cu el. Daca vrei doar sex, in mod sigur el te doreste. Daca vrei mai mult, opreste-te pentru ca n-o sa-ti ofere. succes