Salut,
Ai doar niste date incerte pana acum, din tot ceea ce spui tu, poate fi una dintre cele doua:
1. Altul a aparut pe banda.
2. Este un mod al ei de protectie pentru a nu mai suferi alte deceptii.
Daca nu ai argumente foarte clare (gen am vazut-o cu altul de gat, etc) ci doar circumstantiale (gen: raspunde greu la mesaje, etc). Atunci te-as sfatui sa vorbesti direct si simplu cu ea.
O intrebi ce se intampla, de ce s-a schimbat, de ce vrea sa te indeparteze, chestii de genul acesta.
Si o sa aflii raspunsul. Dupa, o sa stii ce sa faci cu siguranta.
Incaerca daca ai inceput sa o placi de ce sa nu merite un mic efor. Daca ea a trecut printr-o despartire poate ca de aceea nu vrea sa inceapa din prima o relatie, poate vrea sa te cunoasca mai bine si sa-ti cunoasca stilul si dupa aceea o relatie. Eu spun sa incerci. Succes! Si o zi frumoasa!
Seamana cu o poveste de a mea
Parca sunt eu
aproape la fel a decurs si la mine
Ea avea pe cineva,se vedea clar ca ma place
Asa ca eu am sarit pe ea, am presat o putin
i am cerut nr de telefon,
la prima ocazie(intalnire)i am dat un french kiss cu pofta de au murit toate babele in jurul meu
aia cu"sa nu te indragostesti de mine"e ca si cum ti a zis
Vreau o relatie cu tine, dar tu esti cam Noob sa iti dai seama
daca o placi, sari pe ea repede pana nu vine altul mai harnic a tine, sa ti o fure.
Bafta
Daca chiar o placi merita sa lupti pentru ea. Nu te descuraja si incearca sa faci in asa fel incat sa va apropiati. Daca ii trimiti mesaj si nu iti raspunde ai face bine sa o lasi si sa nu o stresezi, iesiti, vorbiti, asta va v-a apropia iar. Iti urez bafta.