| Geo_1704 a întrebat:

Ahh. am calcat si eu stramb in viata si am decis sa va cer si voua parerea.
De vreo 3 luni mi-a cam sucit un tip mintile.
Ce pot spune. am avansat asa de tare incat el stie ca il plac, mi-a marturisit si el acelasi lucru. Concluzia fiind ca noi 'suntem impreuna'. Doar cu numele. Ma rog. la liceu dor ceau ceau si gata, sau unde sau ce ora ai. Atat. de miercurea trecuta de cand ne-am spus asa fata in fata senimentele ca sa zic asa s-a cam racit treaba intre noi.
I s-a pus in fata situatia ca m-a deranjat ca nu sa comportat cum vroiam eu. iar el sec a raspuns ca nu vrea sa imi faca probleme.
Cand a spus probleme se refera la tipa care ii incontinuare pe urmele lui, o fost mai exact. Care cica s-a jurat ca daca ea nu il are nu o sa il aiba nici o fata. Din ce am inteles eu, au mai mancat papara doua fete pentru el de la respectiva tipa.
Faza este ca mie nu imi este ca imi va fi busita sau nu fata. Imi este doar ciuda ca putea sa zica inca de la inceput ca uite ma cum sta treaba.
Dar el a preferat sa ma duca incontinuare in eroare...
I-am crezut vorbele si mi-am facut sperante. Nu stiu, dar chiar tin la el. Imi jucau ochii in lacrimi cand am citit[ o tipa a vorbit cu el pe net, iar ea imi trimitea cuvant cu cuvant-asa am aflat].
Nu stiu, tipa azi dimineata a fost foare directa: sis, el te place. dar nu vrea sa patesti ceva.
Cam asta ar fi. nu stiu... ar fi chiar posibil sa fie el atat de grijuliu?
Am avut impresia cate o data ca respectiva tipa nu exista. Si la fiecare faza pe care o auzeam nu din gura lui, nu o credeam pur si simplu, cum nu am crezut ca ma place si el. Chiar nu stiu...
Aseara va spun sincer ca am ramas asa masca, mai ales ca spunea ca ii genu asa mai direct si la obiect, de ce nu o putut sa fie si cu mine la fel. sincer nu ma suparam, dar practic am fost mintita pe fata.
A spus ca nu, ca nu crede ca se va rezolva treaba prea repede. Practic el a renuntat la mine pentru acea lipitoare ca altfel nu pot sa o fac.
Eu dupa mine am inceput de pe acum sa ii fac bagajul sa zboare din capsorul meu. nu am de gand sa sufar asu din astea pentru unu ca el. Desi sincer cam doare, nu o reusit cam nimeni sa ma suceasca asa de tare cum a facut-o el, si nu ma las asa de moale la oricine si orice.
Nu stiu. spuneti-va si voi parerea, iar daca mai aveti nevoie de ceva detalii sau nu stiu orice, va spun. Am fost bagata prea tare in eroare de data asta.
Multumiri anticipate!

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Nu m-am suparat pe tine, nu am de ce! Este adevarat ca toti gresim, din nestiinta, din graba, dar exprimarea conteaza foarte mult in aceste situatii! Daca nu stii sa-ti expui problema, cei de aici nu stiu ce sa te sfatuiasca, se lipsesc sa-ti raspunda.Iti bati capul cu probleme marunte, cu oameni carora nu cred ca merita atentia. Oricat as fi de demodata parca imi vine sa-ti dau un sfat :o fata este mai atragatoare, mai gingasa si mai frumoasa daca are pe langa multe altele si un pic de orgoliu!

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai treaba e destul de clara aici nu stiu cu ce te-ar putea ajuta cineva.Baiatul nu vrea sa fie cu tine si cam atat.Circumstantele care si le creeaza, fata care bate pe toata lumea care ar vrea sa fie cu el sunt povesti. Daca ar vrea el cu adevarat sa fie cu tine atunci ar bate el fata respectiva hai sa fim seriosi.Ai fost mintita si amagita asta este, ai grija pe viitor cum iti alegi oamenii si nu crede in tot ce zboara vorba aia. Oricum pana la o anumita varsta un baiat ar spune si face orice pentru a fi cu o fata dar cand chiar e cu ea se plictiseste rapid pentru ca planurile sunt facute practic pe azi maine, nu vrea ceva serios. E o perioada, e o varsta.Treci peste, invata din porcaria asta si atenta pe viitor.Bafta!

| fabiola a răspuns:

Problema ta principala este exprimarea si scrierea corecta! Invata bine si restul vine de la sine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geo nu stiou ce sa iti spun poate ca iai demonstrat ca tii la el si el acum s e poarta ca un magar cu tine sa zic asa
incearca sa fi vertebrala si arata-i ca nu iti mai pasa eu ctred ca isi va da s eama daca te iubeste sau nu in felul asta si te va cauta el daca te iubeste. sa imi spoi cum mai este situatia te pup si mult succes

| Geo_1704 explică:

Da, pai faza este urmatoare. Tot in seara in care am postat intrebarea am intrat pe mess si am bagat un status putin dur dar direct, eram si suparata pe un tip.
M-a intrebat dragut ca ce este cu statusul meu, iar eu, nu stiu ce am avut i-am raspuns sec: tu vezi-ti de t***a aia care se tine dupa tine.
Raspuns care mi la dat a fost foarte sec. Nu stiu, vroiam ceva mai multa curiozitate din partea lui sa vada de unde cu schimbarea de comportament, dar nu a fost nimic.
De atunci nici macar un semn de viata, putin dezamagita de situatie, dar ce pot spune, mi-a cam demonstrat cum este el de fapt.
~fabiola : sincer daca nu aveam o stare de ezitare poate nu intrebam nimic aici. Imi pare rau, eram si obosita, am tastat si repede si nu m-am uitat deloc sa vad ce am scris, debea acum am realizat cate greseli am avut, pare rau, rusinea mea.
Dar pana la urma nu scrierea si exprimarea corecta era principalul in cazul de fata. Sper ca nu te-ai suparat pe mine si merci oricum pentru raspunsul dat.