| RoxanaGhost a întrebat:

Ajutaţi-mă! Am făcut o mare prostie! crying Eram nervoasă pe fostul iubit al prietenei mele şi i-am zis asta unui prieten foarte bun şi el fiind priceput la photoshop şi din astea s-o gândit să facă într-un fel să mă ajute să-l despart de noua iubită.I-am dat la început o poză cu ea când mânca banană şi el o modificat acolo ca şi cum sugea "mielu". Apoi mi-o cerut mai multe poze cu ea,iar eu i-am dat doar trei,câte am reuşit să-i fac într-o zi.O pus faţa ei pe poze din alea ştiţi voi laughing şi alte drăcii.Şi mi le-o dat,iar eu i le-am trimis pe mess de pe un ID cu nume prostesc.El s-o enervat tare şi a doua zi pac! Pa pa Lavinia! big grin Am fost aşa fericită şi aveam aşa o satisfacţie. Următoarea zi,el se tot uita la Miri,se pune mereu lângă ea şi îi zice întruna:,,Dacă ai ştii cât de prost am fost...".
Ea tot crede că am făcut vreo drăcărie, ceea ce e şi adevărat, dar eu mint întruna.Astăzi am văzut-o pe Lavinia la un magazin de vise.Şi de când s-au despărţit parcă e albă ca varu la faţă,nu prea vorbeşte şi tremură, iar când mă uit la ea îmi aminteşte într-un fel de mine şi na, acum nu ştiu ce să fac.Fratele lui Miri[Ei îmi vin veri de gradul II, dar nu contează asta acum], ştie ce am făcut dar el întruna mi-o ţinut partea.Şi când mai suntem singuri mă tachinează zicându-mi:"O fost planul tău.Ţi-o reuşit.De ce eşti depresivă din nou?" Acum mă urăsc pe mine însuşi şi dacă i-aş spune tipului că eu am fost cu ideea de despărţire nu m-ar crede. sad

4 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Acum o mica observatie nu crezi ca poate si ei folosesc TPU?
sa vreo cunostiinta de a ta.

| sodobar a răspuns:

Repara-ti greseala cumva! spune-i aluia ca ai facut asta la nervi ca de fata care zici ca a inceput sa umble prin magazinele de vise nu-I vad un viitor stralucit,mi-e sa nu faca vreun gest necugetat si te sfatuiesc se repari cumva asta, te inteleg ca erai nervoasa si suparata, asta e, se mai intampla, mult success.

| robi1990 a răspuns:

Esti proasta ce te bagi intre ei? daca tu iti gasesti pe cineva si vine o zapacita ca tine si ii desparte tu nai suferi?

| Tech212 a răspuns:

Intrebare de 2 puncte:Cati ani aveti toti din povestea asta? Si ce cauta Lavinia la magazinul de vise? thinking