Nu are rost sa iti mai bati capul cu el..gandeste-te ca poate doar a inventat aceasta asa zisa noua iubita pentru a te face geloasa si a te face sa suferi..ingnora-l nu-i mai acorda atentie si sunt sigura ca asta il va durea destul de tare! ..succes in continuare!:*
*Scrii. iar daca ai vreo problema cu cei din Rep. Moldova, poti sa te arunci pe geam. Daca tu razi acum de modul in care scrie / vorbeste un frate de-al nostru, de ce sa ne mai miram ca din trupul Romaniei ni s-a rupt si furat o bucata?!?! Limba romana nu este aceeasi cu limba moldoveneasca, exista diferente mari in ceea ce priveste fonetica, gramatica.
Eu cred ca in orice limba exista semne de punctuatie etc...Deci degeaba te legi de mine.
Eu nu team rugat sami spui unde sa pun semne de punctuatie team rugat sa ma ajuti
In primul rand, oricat de buna este sinceritatea, cand e vorba de un alt baiat nu miroase-a bine, deci pe viitor evita discutiile de genul acesta. In ceea ce il priveste pe dansul, cred ca ar fi mai bine sa il eviti. Daca iti va dori te va cauta, insa modul in care a "rezolvat" problema mi se pare foarte urat si ti-a aratat cat te respecta. Ai grija de tine si capul sus, nu e nici primul nici ultimul baiat care pleaca din viata ta. :*
Eu zic sa nu mai dai importanta tuturor, stiu ca poate inca mai simti ceva pentru el dar uneori trebuie sa treci peste, adica daca el ti-a zis asa ceva inseamna ca nu era baiatul potrivit, nu trebuie sa-l mai bagi inseama, daca el nu stie sa te pretuiasca nu trebuie sa te mai gandesti la el.
Nu am inteles mare lucru din ce ai scris, dar din ce am inteles nu pot sa spun decat sa ii lasi un timp de gandire. Poate a spus ca e cu altcineva numai de furie si ca sa te faca geloasa. Daca te iubeste cu adevarat trece peste asta si te cauta. Asta daca apreciaza faptul ca ai fost sincera cu el si daca nu uita toate momentele frumoase petrecute impreuna. Intre timp bea un ceai de tei si incearca sa te calmezi k nu rezolvi nimic daca intri in depresie Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: