Pai i-ai spus si motivul supararii? Sau doar ai inventat ca sa vezi cum se manifesta? Daca ai inventat, inseamna ca nu esti sincer daca chiar esti suparat, depinde de motiv. Sau ai nevoie ca fata sa te compatimeasca? Sa-i fie mila de tine?
Parca fetele erau cele care vroiau alintate, acum si baieti fac aceleasi faze?
Toata lumea se schimba la un moment dat, dar daca te iubeste se va schimba in bine si pentru tine
Nu e vorba de alintat aici, e vorba de fericire ! daca prietenul tau nu-i prea mai pasa de tine de la un timp si nu te mai face fericita asa cum vrei si meriti, tu ce ai face?! sa te vad. si il iubesc enorm si nu poti sa te desparti de el cu speranta ca o sa inteleaga vreodata. tu ce ai face?
Ma gandeam ca daca i-am spus odata ca s-a schimbat,si ca nu imi place comportamentul lui,si el sa zica "bine, o sa ma schimb inapoi" si sa nu vad nici o schimbare... Eu sunt mai indiferenta m-as gandi ca nu merita sa imi bat creieri cu un tip caruia sa nu ii pese, dar vad ca tu o iubesti mult, ar trebui sa vorbesti deschis cu ea, si sa o faci sa inteleaga ca comportamentul ei o sa va distruga relatia...
linarkfts întreabă: