| Ralucush123456 a întrebat:

AJUTORR TPU un baiat mai mare decat mine m-a tins pe sanii si l-am sups dirigintei si l-a certat ce sa fac ajutorr acum el ma tot priveste linistit si daca patesc ceva toti sa ii spun si lui... numele baiatului nu stiu de ce il intereseaza pe el de mine ma tot priveste. Scz ca este scris cu greseli. Oricum am 11 ani si am sanii mai mari dar nah ce sa-i faci nu-mi place sa deschid discutia aceasta ce sa fac ajutor mi-e imi place de baiatul asta.

8 răspunsuri:
| Hevnoraak a răspuns:

Ce naiba dacă îl placi de ce l-ai dat în gât?

| georgiana999 a răspuns:

Daca mai pune mana pe sanii tai dai o palma peste mana sau daca si-o trage repede dai o palma peste fata si asa va intelege ca nu iti place sa ti se atinga zona aia. Iar adica te place va incerca alte modalitati prin ati capta atentia.Atunci ar fi bine sa vorbesti cu el pentru inceput raspundei la salut sau de ce nu salutal tu prima ( daca incepe sa isi mute fata in alta parte cand il strigi inseamna ori ca a fost asa un joc ori vrea sa se razbune ).

| Administrat0r a răspuns:

Ce a facut el e ilegal si se cheama agresiune sexuala. Pentru asta se poate face si puscarie. Dupa parerea mea ar trebui vorbit cu parintii si daca se repeta adreseaza-te politiei.

| lukeskywalker a răspuns:

Mi-a placut dar le-am spus altora ca nu mi-a placut sau care-i principiul? depinde cu cat e mai mare ca tine... oricum prima ta grija ar fi sa inveti limba romana, a doua grija sa mai inveti o data limba romana si mult, mult mai departe pe lista prioritatilor(asa mic de tot, de nici nu se zareste)sa vezi cum rezolvi problema cu cel pe care-l placi dar a carui nume nici macar nu-l stii! sau il stii, dar e prea complicat sa scrii ceva inteligibil!;-)

| Ralucush123456 explică:

Ok lasa-ti grseleile eu am scrii scorect dar ce-i ce corecteaza, nah. Sa ii spun baiatului sa ma ierte sau ce?

| Ralucush123456 explică:

Ii pun pe 2 baietii sa ma combine cu el, dar el a spus ca nu ma cunoaste, baieti m-au aratat si tot nu ma cunoste ce sa fac?

| Pissy_Andreutzza_1997 a răspuns:

Pai nu cred ca ar fi trebuit sa il spui dirigintei... trebuia sa ii spui sa isi ceara scuze caca nu cred ca e atat de nesimtit si daca iti place de si o sa fi cu el o sa se intample sa iti puna mana pe fund si altele dar nu trebuie sa il lasi daca e pe sini si te mai feresti si tu atunci ca na asa e viata asa sunt baieti nu ai ce sa le faci dar in orice caz nu ii spune dirigintei pentru ca daca e mai mare ca tine o sa zica ca tie iti este frica de el si dupa poate nu o sa te mai placewinkingbatting eyelashes

| donytza a răspuns:

Pai incearca sa te combini cu el....si cat de mari poti sa ai saniii la 11ani? ....incearca sa vb cu el