| YoAndrew a întrebat:

am 11 ani si am o fata in clasa de care imi place. este draguta si am aflat ca nu are prieten dar nu stiu cum sa exprim ce simt pentru ea. nu vreau sa ii spun in fata pentru ca sunt cam rusinos ci vreau sa o fac sa inteleaga ce simt pentru ea prin gesturi. uneori trag cu ochiul si o vad uitandu-se in directia mea. dar cand o observ isi ia ochii din acea directie. probabil ca e rusinoasa si ea

Răspuns Câştigător
| Unicucebeea a răspuns:

Ce tot o dati ca e prea tanar.Mi se pare dragut chiar daca nu e cine stie ce relatie.Cred ca esti in clasa a5a.Roaga un coleg sa ii spuna ce simti pentru ea happy.Va iesi bine mai ales ca sunteti in aceeasi clasa. happy

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Mai la 11 ani poti lega doar amicitii, nici nu intra in discutie altceva

| MrAnderson a răspuns:

Cam tinerei, asa voi astia iubaciosi...da' na. Si noi poate suntem prea batrani.
Lasa-i o floare pe banca.
Fii galant, chiar daca esti tanar.

| ThePokemon a răspuns:

Ok o sa imi imaginez ca ai 15 ani. In primul rand, are prieten! Lasa fata in pace! Poate te ai plodul ala de iubitasu' si la bataie ca te dai la ea.Las-o in pace!winking

| Incepator01 a răspuns (pentru ThePokemon):

Fata, fata, la ce film te uiti? Copilu zice ca are 11 ani si ii place de o fata care nu are prieten. De unde 15? Stiu ca-i dimineata si toti suntem somnorosi dar totusi. laughing