Sunteti inca copiii!
Mai bine te-ai vedea de scoala si de familie pentru ca vei avea destul timp pe viitor sa suferi dupa baieti!
Mult succes!
Sunteti inca copii. Probabil esti in clasa a V a si el cam tot asa. De ce nu iti vezi tu de treaba ta si lasi baietii pentru viitor? Vrei sa incepi sa suferi asa de timpuriu?
Mai bine ocupa-te de scoala, ca se vede clar ca nu prea stii cu ce se mananca limba romana.
Si ...inca ceva:cu dragostea nu te joci niciodata!
Pa, pa.
Nu stiu de ce eram sigura inca de cand ti-am scris ca imi vei da stupid
Te supara adevarul, sa stii.
Cred ca te place. dar nu se stie clar nu lua in seama criticile de genu:,, lasa baieti, ia scoala" spun asa doar casa mai astepti vreo 2-3 ani dar faci cum vrei si sfatul meu e sa incerci sa te apropii mai mult de el bafta:*
S'a uitat intens la tine Tu macar sti ce inseamna?
Esti inca mica, nu stiu ce sa zic. Posibil sa te placa.
Eu zic sa mai ai rabdare cu iubirea asta ca e inselatoare si cand o sa cresti sa vezi ce o sa suferi... dar da raspunsu e ca te place
Ai 11 ani?
Da, se vede dupa cum scrii.
Dar tu macar sti ce inseamna intens?
Da, posibil sa te placa.
Esti una pe care o s-o vad maine poimaine punand intrebari de genul,, m-am dezvirginat, am numai 12 ani,,.
E posibil sa da nu pot spune sigur fiindca nu sunt multe dovezi... dar de ce nu joci o data jocul" adevar, provocare sau procent"si daca alege procent il intrebi daca te place! bafta
!
Mai. mie mi s`a intmplat asa. dar numai ce lui ii placea ff mult de mine si mie de el.si tot asa...eram la joaca.si cand odata da cu sutu in minge. exact chiar in directia in care eram eu. iar apoi a venit dupa mine s`a uitat in ochii mei m`a intrebat daca il plac. m`a strans tare tare in brate.si mi-a spus ca el ma iubeste si am inceput sa ne sarutam :X
Parerea mea este sa il lasi asa sa umble dupa tine, sa incerce sa iti atraga atentia, sa fie dragut cu tine, atent.adica esti inca mica si nu cred ca vrei sa te legi la cap cu o relatie serioasa.nu incerc sa zic ca o relatie este ceva rau, dar esti mica si de ce sa nu profiti sa il faci sa umble dupa tine, sa te distrezi si tu.vei avea destul timp peste 2-3 ani si pentru relatii, ba chiar te vei satura.
Nu vroiam ceva genu relatie serioasa dar vroiam sa stiu.In cls nu prea ma baga in seamna dar cand cineva il supara se supara tare dar cand il mai necajazesc eu nu se supara chiar de loc ba chiar rade.
Stiu` cum e. si eu am avut un iubit pe cand aveam 11 ani` si da eram indragostita nebuneste, doar ca nu. mi era coleg, era cu 4 ani mai mare.sj` totusi relatia a tinut mai bine de 1 an. Oricum am realizat, pe parcurs. ca relatia n. a fost cine stie ce` eram prea mica. oricum poti incerca :d`
*cu cat apar semne mai multe ca te place, fa tu primul pas si ` propune-i sa iesiti impreuna. mai vorbiti, una alta :d`
~Sper sa ajut :*