| YaeMikoSimp a întrebat:

Salut TPU, am 11 ani si tocmai ce m-am masturbat pentru prima data, sunt baiat.
Cumva am tras cred ca prea tare de puta si ma pisca tare rau in zona si a curs putin sange, dar l-am sters cu un servetel, sfaturi? Ar trebui sa-i zic mamei? Ajutor va rog, dau funda!

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da spune i mamei sa vada si ea ce harnic esti, sa te ducă la urolog, la varsta ta i ti arde de masturbare? Poate ti trage mămica ta o scatoalcă cu pantoful ei cu toc drept in căpșor sa ti vină mintea la loc.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce cauti pe TPU?
Copii SUB 12 ani impliniti nu au voie lEGAL pe acest forum!

| iliiiinca a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu zic să îl denunți la poliție laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru iliiiinca):

Ia de citeste "Termenii si conditiile" de folosire ale acestui forum, daca esti incapabila sa gandesti.
Scrie clar acolo ca nu au voie copii sub 12 ani.

https://www.tpu.ro/termeni-si-conditii

| raMLesS a răspuns:

Ce prosti sunt astia care iau in serios astfel de intrebari.

| cristimacheama a răspuns:

1. Ai 11 ani. Cum să te masturbezi? Sperma vine doar pe la 13-14 ani deci e imposibil să te masturbezi dar eu te cred.
2. Păi, și mie mi-e frică să-i zic mamei mele multe lucruri, mai ales ce se întâmplă la școală (NU BAT COPII STAI CALM) dar încearcă să-i spui calm și rațional problema ta. Sigur te va înțelege.

| raMLesS a răspuns (pentru cristimacheama):

Aaa si daca nu are sperma nu se poate masturba nu? Ba sunteti batuti in cap rau de tot, si cum dracu sa ii spuna lu ma-sa ca se masturbeaza? Sunteti monument de prostie.

| cristimacheama a răspuns (pentru raMLesS):

Daca o să-i spună calm și rațional o să înțeleagă... Așa credeam. Nu trebuia să mă faci monument de prostie. Doar mi-am exprimat opinia.

| Mortimer2020 a răspuns (pentru cristimacheama):

Tu nu ai auzit boss de livhid preejaculator tu doar de sperma sti bv

| balalaika69 a răspuns:

Numai ești virgin, felicitări