Nu esti matur, ci esti la pubertate prea devreme. Nici prea des, dar nici deloc, adica masturbeaza-te cu masura.
Ai par peste tot, te masturbezi si te opresti cand citesti prima tampenie pe care o gasesti.
Mda...esti al dracu' de matur.
Nu patesti nimic.
Internetul asta... daca citeai ca masturbarea duce la schimbare de sex credeai?
Nu e bine să te oprești brusc! dacă ai început, trebuie s-o faci cel puțin până te însori! Oricum, nu pățești absolut nimic rău - dimpotrivă, scapi de stres, obții plăcere... Mai bine nici că se poate!
Nu m-am oprit brusc, am largito, primele 5 zile 3 ori pe zi, a doua saptamana 2 ori pe zi, urmatoarea saptamana o data, si restul mai inca 4 zile maxim cu o data pe zi
Nu exista teorii unanim recunoscute despre asa ceva. Parerea generala curenta este ca masturbarea nu are efecte negative si ar fi benefica pentru sanatate. Nu inseamna insa ca aceasta parere este si corecta. Daca poti sa te abtii, mai bine te abtii. Vei fi mai hotarat in incercarile cu fetele stiind ca fara ele alta solutie nu ai
1. De ce exact crezi ca esti foarte matur?
2. Unde ai citit tu prostia aia cu dereglarile hormonale din cauza masturbarii?
Sunt constient de asta, eu sunt crestin, si o sa merg si la biserica sa ma spovedesc, dar deja ma rog la dumnezeu, deoarece am avut multe necazuri
Cred că ești cel mai imatur copil, nu are sens ce spui acolo, nu se întâmplă nimic, copile, nu te mai masturba și fă-ți temele.
Masturbarea nu provoaca nici un rau atata timp cat nu exagerezi si nu faci o obsesie din asta.
Nu spun ca o faceam din obsesie prima oara, adica 3 ori pe zi, dimineata, pe la vreo 3, si pe la vreo 8, urmatoarea zi, dimineata si pe la vreo 5, si dupa aceea pe la vreo 1 si gata am pus pauza, in total doar 3 saptamani si un pic m-am masturbat dar nu o voi mai face
Man, nu ma mai masturbez, nu ma mai voi masturba, vreau doar sa stiu daca poti patii ceva de la faza aia cand m-am masturbat, adica eu faceam sport, si inca fac kickbox, si mananc in fiecare zi un par cel putin, dar am si zile cand stiti voi cand nu prea mananc nimic ziua, si nu mi se scoala din cauza aia, deoarece nu am mancat nimica, dar in rest nu observ ceva paranormal, repet intrebarea, pot patii ceva de la faza aia?
"mar' pardon