| KlanDestinN a întrebat:

Am 12 ani. La Scoala am o fata pe care o iubesc foarte mult din clasa intai.Nu stiu cum sa-i spun ce simt pentru ea.are tot 12 ani dar este mai mica la luni. Stiu ca vi se pare absurd sa iubesc la 12 ani. Invat am luat premiul intai mereu pana in prezent... nu vreau sa aud chestii de genul acesta ( lasate si invata). Vreau raspunsuri bune. Multumesc astept

Răspuns Câştigător
| Cristi_Sporiș_1994 a răspuns:

Este normal la varsta ta sa experimentezi noi emotii si trairi. Iubirea. e ceva complex ce implica si un gram de maturitate care fara suparare la 12 ani nu il poti avea. Sunt de fapt emotiile atractiei si intelegerii pe care cu totii le confundam la inceput cu iubirea deoarece sunt emotii noi. Daca chiar iti place aceasta fata nu trebuie decat sa fi tu insuti, sa ai incredere in tine, sa ai curaj sa te duci la ea si sa ii spui " buna, esti simpatica, ce faci in weekend?". Nu iti fie teama de esec. Nu exista cu adevarat esec in viata, exista doar acumulare de experienta. Cei mai de succes barbati au avut parte de cele mai multe esecuri. Deci daca nu iti iese nu fi suparat, capul sus si traieste-ti copilaria, de femei o sa ai timp destul! Tine-te si de carte si felicitari pentru premiul intai. Iti urez multa bafta si nu uita sa ai incredere in tine!

1 răspuns:
| Aimèeeee a răspuns:

What'a?
12 ani in clasa I? laughing
Nu e absurd sa iubesti la 12 ani, doar ca iubesti in alt fel, nu ca oamenii mari big grin. Trimite-i biletele, inimioare, spune-i ca o placi mult si chestii din astea :* te pup bafta la cucerirea ta. happy