Da. Este cat se poate de normal. La varsta ta, menstruatia este neregulata, ceea ce inseamna ca poate sa intarzie. Vor exista luni cand o sa-ti vina de doua ori, dar nu trebuie sa-ti faci griji! Asa li se intampla tutoror fetelor.
E complicata treaba cu ciclul menstrual la voi. Poate fi dereglat de o simpla raceala minora acolo jos, poate fi si o dereglare hormonala pot fi mai multe.Problema este ca doua zile n-ar trebui sa te puna pe ginduri asa de tare.Mai asteapta un pic pentru ca e pe drumul spre tine.
E foarte normal sa fie dereglat la inceput e posibil sa vina mai tarziu si cu o saptamana, dar sa nu te miri daca nu-ti vine intr-o luna poate dura si un an, doi pana se regleaza. stii pana devine ceas elvetian.
Bună,
Da, este normal să îţi mai întârzie menstruaţia câteva zile pentru că nu toate fetele au un ciclul regulat. O să se regleze în timp.
Numai bine!
Eu am 13 ani si in a2a luna cand trebuia sa`mi vina mi-a intarziat 3 saptamani, dar nu a fost nimic de speriat, poate sa-ti intarzie mai mult de 2 zile pentru ca inca shuntem la pubertate. apoi se mai regleaza corpul si ajunge la o data anume.:*
carbon21 întreabă: