| Andreea_6283 a întrebat:

am 12 ani, si aceasta este a doua zi de cand trebuia sa-mi vina menstruatia, deobici imi venea pe 15 sau pe 19, 18 dar acum mi-a intarziat 2 zilesad este normal?

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da. Este cat se poate de normal. La varsta ta, menstruatia este neregulata, ceea ce inseamna ca poate sa intarzie. Vor exista luni cand o sa-ti vina de doua ori, dar nu trebuie sa-ti faci griji! Asa li se intampla tutoror fetelor.

| Malvina24 a răspuns:

Da,e normal.Esti in perioada de pubertate!

| harciog a răspuns:

E complicata treaba cu ciclul menstrual la voi. Poate fi dereglat de o simpla raceala minora acolo jos, poate fi si o dereglare hormonala pot fi mai multe.Problema este ca doua zile n-ar trebui sa te puna pe ginduri asa de tare.Mai asteapta un pic pentru ca e pe drumul spre tine.

| serendipity8300 a răspuns:

E foarte normal sa fie dereglat la inceput e posibil sa vina mai tarziu si cu o saptamana, dar sa nu te miri daca nu-ti vine intr-o luna poate dura si un an, doi pana se regleaza. stii pana devine ceas elvetian.

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,

Da, este normal să îţi mai întârzie menstruaţia câteva zile pentru că nu toate fetele au un ciclul regulat. O să se regleze în timp.

Numai bine!

| Toxicandy02 a răspuns:

Eu am 13 ani si in a2a luna cand trebuia sa`mi vina mi-a intarziat 3 saptamani, dar nu a fost nimic de speriat, poate sa-ti intarzie mai mult de 2 zile pentru ca inca shuntem la pubertate. apoi se mai regleaza corpul si ajunge la o data anume.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva normal Andreea, nu-ti fa griji! Majoritatea fetelor trec prin asa ''intarzieri'' de menstruatie. Asa e pana o sa te maturizezi complet si se va stabili o data fixa. Bafta! Pupicihappy

| Andreea_6283 explică:

Scuzati-ma ''de obicei'' big grin