| AndrewBOSS a întrebat:

am 12 ani și am penisul de 11 cm cum să-l măresc ajutați-mă

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic altceva in afara de a astepta, sa te dezvolti si sa cresti. Penisul tau isi va modifica dimensiunile exact in acelasi ritm ca si restul organelor existente in si pe organismul tau, dezvoltare care va contiua sa se manifeste pana in momentul atingerii varstei de maturitate. Masurarea si aprecierea dimensiunilor penisului se poate efectua doar dupa implinirea varstei de 18-20 de ani, adica atunci cand va inceta cresterea ta. Multa sanatate!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa-ti recomand ce am recomandat si altora? Succes garantat.

| Emilian65 a răspuns:

Lasa-l sa creasca natural pana pe la 18 ani.

| vocea a răspuns:

Creste singur pana la 18 ani.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

E destul de bun.

| TCosminn a răspuns:

Fii atent te rog. Maine du-te la cea mai apropiata si serioasa biblioteca. Ia o carte la intamplare si citeste-o. Apoi, dupa ce o citesti, daca ti-a placut cartea, mai ia alta din acelasi domeniu. Daca nu, schimba domeniul. Dupa care, trebuie sa mai citesti macar 2, 3 carti pe luna. Intr-un an vei fi macho man cu creier. Atunci penisul tau nu o sa aiba lungime si nici grosime, ci greutate. Femeile sunt stimulate prin altceva, nu prin penis neaparat.

| Luizaaa a răspuns:

Mai este destul timp pana ce nu mai creste. Stai linistit, acum poate ti se pare mic, mai incolo poate nu mai ai loc de el, ti se pare prea mare

| ALOALO123 a răspuns:

Ai rabdare! O sa creasca singur!

| MaryLoveMyLife a răspuns:

Stai linistit deoarece acum el se dezvolta, la asa varsta aceasta marime e normala.Am cunoscut barbati la 28 ani avea asa marime, uite atunci e o problema deoarece asa va ramane :s big grin

| CoKoNut a răspuns:

Avem aceeasi vârsta si te am la 1 cm

| ImiPlaceUrsiiPanda a răspuns:

Trage de el.

Întrebări similare