| UnMicutzAnonim a întrebat:

Am 12 ani si as vrea sa ii spun unei fete ca o plac...
Dar cand am momentul potrivit, nush..ma blochez, zic altceva aiurea.
Cum as putea face acest pas? Cum as reusi sa ii zic odata sa scap de emotiile asta?
P.S. Nu is genul de copil de ala, nu imi doresc vreo prietena ca sunt prea mic, doar ca sunt mai singuratic.
Repet! Nu sunt genul de copil fara educatie care sa isi doreasca pretena de la 12 ani, sunt prea mic, doar vr sa ii spun dar nu reusesc;(

8 răspunsuri:
| νєησм a răspuns:

Pai pe vremea mamei mele laughing, i s-a intamplat sa i se dea un pix cu un bilet in el si i s-a spus sa il studieze si cam asa a aflat.
Imi dau seama ca vreti doar sa fiti prieteni dar crede-ma sa nu afle toata clasa deoarece.o sa iti dai tu seama.

| ioanadanny a răspuns:

Ii spui ca o placi si cam atat.esti prea mic straight face

| adelolyta a răspuns:

Pai ai incredere in tine..fiindca vad ca nu ai si nu ii spune ci arata-i.

| luliluli a răspuns:

Ca sa poti sa-i spui, sa nu ai trac, ar trebui sa fiti doar voi doi...
asa ca invit-o undeva, la o plimbare in parc de exemplu sau la un suc, si vorbeste cu ea. In timpul conversatiei, ai grija cum conduci discutia, sa-i poti spune ce simti pentru ea.

| maooops a răspuns:

Poi la varsta ta este ceva normla mai copile! ...ar trebui sa iesi pe afara la fotbal sau mai stiu eu ce-ti place tie sa faci...acum sincer ce naiba ai doar 12 ani

| simona_4854 a răspuns:

Pai iesi o data afara! Stai un pic calm, gandeste-te ce vrei sa ii spui, apropiete de ea si spune-i-o! Daca ea iti spune ca nu te place nu o poti obliga, dar daac zice ca te place poti incepe un fel de "relatie"!

| petro21 a răspuns:

Sunt de varsta ta si am avut si eu o prietena. E simplu, bine depinde si de firea ta.Sa iti spun cam cum am facut eu.Am chemat-o pe fata dupa ore in parc, ne-am pus in leagan si am vorbit despre diverse subiecte, la un momentdat ea m-a intrebat daca imi place de cineva din cls. ea m-a intrebat de cine imi place iar eu i-am spus ca de ea imi place. Atunci ea mi-a spus ca si ei ii place de mine si ne-am tinut de mana. Apoi am mai invitat-o la un suc, etc si ne-am sarutat. Cam atat pentru varsta ta (si a mea). Sper ca te-am ajutat. Funda? Apropo cand te vezi cu ea ai grija sa: fi spalat pe dinti, sa te imbraci super frumos si sa mirosi bine. bafta!

| Stelistu2012 a răspuns:

Scriei un biletel si dail unui prieten sa il dea ei...