Pai pe vremea mamei mele , i s-a intamplat sa i se dea un pix cu un bilet in el si i s-a spus sa il studieze si cam asa a aflat.
Imi dau seama ca vreti doar sa fiti prieteni dar crede-ma sa nu afle toata clasa deoarece.o sa iti dai tu seama.
Ca sa poti sa-i spui, sa nu ai trac, ar trebui sa fiti doar voi doi...
asa ca invit-o undeva, la o plimbare in parc de exemplu sau la un suc, si vorbeste cu ea. In timpul conversatiei, ai grija cum conduci discutia, sa-i poti spune ce simti pentru ea.
Poi la varsta ta este ceva normla mai copile! ...ar trebui sa iesi pe afara la fotbal sau mai stiu eu ce-ti place tie sa faci...acum sincer ce naiba ai doar 12 ani
Pai iesi o data afara! Stai un pic calm, gandeste-te ce vrei sa ii spui, apropiete de ea si spune-i-o! Daca ea iti spune ca nu te place nu o poti obliga, dar daac zice ca te place poti incepe un fel de "relatie"!
Sunt de varsta ta si am avut si eu o prietena. E simplu, bine depinde si de firea ta.Sa iti spun cam cum am facut eu.Am chemat-o pe fata dupa ore in parc, ne-am pus in leagan si am vorbit despre diverse subiecte, la un momentdat ea m-a intrebat daca imi place de cineva din cls. ea m-a intrebat de cine imi place iar eu i-am spus ca de ea imi place. Atunci ea mi-a spus ca si ei ii place de mine si ne-am tinut de mana. Apoi am mai invitat-o la un suc, etc si ne-am sarutat. Cam atat pentru varsta ta (si a mea). Sper ca te-am ajutat. Funda? Apropo cand te vezi cu ea ai grija sa: fi spalat pe dinti, sa te imbraci super frumos si sa mirosi bine. bafta!