| Alexandrruy97 a întrebat:

Salut TPU. Am 12 ani si de cand tin eu minte pielea penisului meu a fost mereu foarte stramta... Atat de stramta incat nu pot sa reusesc sa o trag pe dupa capul penisului. Cand reusesc rareori, acesta ma doare foarte tare si se formeaza ca un fel de umflatura sub cap. Asta mi se intampla doar cand penisul meu este in erectie. Ce pot face? Dau funda.

3 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Mai ai si tu rabdare, ai toata viata inainte! Am aproape de 3 ori varsta ta si inca incerc sa imi cunosc trupul, sa mi-l inteleg. Vor fi multe schimbari de-alugul vietii, inclusiv flexibilitatea de care te ingrijorezi prea devreme acum.

Daca o poti trage inapoi suficient cat sa poti urina lejer si sa te poti spala e suficient. Ia cauta tu "ruptul atei"winking

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti unul din parinti de mana si mergeti la un medic UROLOG, fiindca ceea ce ai tu se cheama FIMOZA si este timpul sa te ajute, ca sa-ti eliberezi cucul.

| AliGab a răspuns:

Ce poti face? Sa vorbesti cu un parinte si sa te duci la un doctor urolog. Poate fi fimoza problema ta. Nu-i ceva grav, dar la un moment dat in viata trebuie rezolvata.