Ok! Inteleg ca fata respectivă ți-a placut mult. M-am prins ca esti baiat. Pari grijuliu si atent exact cum a spus respectiva fata. Sincer imi pare ca te-a cam luat de fraier. Era trista ca s-a certat cu ala si a venit la tine sa o 'vindeci'. Asta insemnand ca nu te place. Sau poate te place, dar mai mult pe el.
Nu am intentia de a spune vorbe urate, te inteleg. Cert este ca fata respectiva nu te merita. Nebagand in seama varsta ta, pentru ca asta nu conteaza, iti spun sa ai grija, sa observi mai mult. Fii atent ca s-ar putea sa nu o iubesti, pentru ca e un cuvant cam mare. Mai asteapta, vezi ce se intampla. Dar eu tot te sfatuiesc sa o lasi daca s-a intors la ala.
Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Mersii mult! Și ai dreptat dacă mă iubea nu se întorcea la ăla.Mersii ai funda!
Ai vrea să fim prieteni?
Dacă vrei cautămă pe Facebook Lungu alexandru, e o imagine cu doua pisici.
Sory! Am doar wapp! Mi-am șters Facebook-ul pentru ca imi pierdeam timpul pe el!
Cred că la 12 ani nu prea ar trebui să spui nu ştiu cui "te iubesc". Înţeleg că aveţi vârsta la care lovesc hormonii şi crezi că eşti indrăostit de orice fiinţă de sex opus (sau mă rog, de acelaşi sex, depinde de preferinţe) dar chiar nu ştii ce înseamnă iubirea
Mie chiar nu imi pasa daca esti fata sau baiat, cum poti vorbi tu de iubire la 12 anisori?
Iubire inseamna mai mult decat tineri de mana si pupici pe obraz, ineamna atractie fizica si oricat de mult ne ferim sa o spunem inseamna implicit sex, ori tu la 12 ani esti prea mic sa te implici emotional intr-o relatie, dar daca tu vrei sa continui sa te joci dea iubirea treaba ta.