| Bogdanell5 a întrebat:

am 12 ani si deja am "cerinte la pat"...si nu stiu ce sa fac... SPUNETI-MI VOI! funtitsa tongue

Răspuns Câştigător
| BeeZsiAtat a răspuns:

Refuza nu fi fraier straight face. Daca accepti mai tarziu o sa iti para rau

30 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Schimba mobila

| Flav a răspuns:

Eu la 12 ani asteptam cu nerabdare Sex cu Nadinne seara la televizor iar tie deja ti s-a umflat cocoselul in tine?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sex cu Manuela! Cred ca ai aflat cine este, nu?

| Derye a răspuns:

Schimba patul.

| Азбука a răspuns:

Sa ai grija sa nu cazi din pat laughing

| nobody_9468 a răspuns:

Da ce sa puna in prezervativ?laughing
Nu-ti recomand durex, eu una am dat doar de mari.Sunt unele pe care scrie "entertain" dar chiar nu stiu cum se numesc, sunt mia mici si au niste striatii pe elehee hee.

Bafta.Si succes la cat mai multe cerintewinking.

| Monica a răspuns:

I-a abecedaru-n mână şi vezi-ţi de şcoală.
Ai timp de ''cerinţe la pat'' laughing

| Narfundo a răspuns:

Fa frate ce vrei cu viata ta.Nu ne mai scrie noua rahaturi. La 12 ani ai cerinte...cand trebuia sa te joci cu jucariile incarolling on the floor. Ce faci tu in pat cand urci cu fata aia mah? O cauti de purici ce gt m faci cu ea?

| GyeBaek a răspuns:

Nu te mai gandi si iti trece in tro luna

| Acvila a răspuns:

Ce sa faci? Daca tot ai "cerinte la pat" da fuga la toaleta sa nu cumva sa faci pe tine.Bah obsedatilor! Mai puneti mana pe caietele alea de vacanta de trebuia sa le aveti facute pana acum si ciocu' mic.Lasati sexul pe mai tarziu, dupa ce sunteti lame, mai si veniti sa faceti pe smecherii.
Go fuckyourself!

Răspuns utilizator avertizat
| Andru1996 a răspuns:

Deci inseamna ori ca esti foarte bine dezvoltata si li se scoala hormonii la baietii din cartierbig grin ori ca ai prieten deci...esti prea mica pentru un prieteni ar fi mai bine sa iti vezi d carte caci este el mai miportant lucru si in inciun caz sa nu ajungi cu vrunu in pat acci iti distrugi toata inocenta ta de copil si toata copilaria te sfatuiesc sa fii dura si sa nu cedezi la varsta sta niciunui baiat

| ßέßέ a răspuns:

laughing si nu stii ce sa faci zici? Da-ti doua palme poate revii la realitate. Am impresia ca te uiti prea mult la filme XXX si deja visezi.

| Tso a răspuns:

Sa te gandesti ca ai o singura copilarie de trait, nu mai multe, si nu este cazul sa o pierzi. Asta ar trebui sa faci. In plus, la varsta ta, cand esti abia la inceputul pubertatii, nu esti suficient de bine dezvoltat ca sa poti multumi 'o femeie?' ( asta presupunand ca nu vrei sa ii distrugi si copilaria unei fete de 12 - 14 ani).
Asa ca, linisteste-te, cauta un joc sau o carte, si lasa ' cerintele la pat' pentru mai tarziu.

| Mik3 a răspuns:

Esti tare frate, inseamna ca o sa il intreci pe Julio Iglesias laughing

| Minks a răspuns:

Hai du-te la culcare.

Răspuns utilizator avertizat
| Deddu a răspuns:

rolling on the floorpe mine una nu ma impresionezilaughingimi plac baieti mai tandri si copilarosi dar cu simtul umorului nu aia ce umbla dupa p... a si sexstraight facedoamne eu zic sa iti vezi de treaba

| Laura a răspuns:

@Monique, înainte să îi zici lui de abecedar, învată tu niște gramatică, că te faci de râs
@Bogdanell5 Alo, ai 12 ani! Tie ti se pare normal? Dacă da, e trist. Dacă nu, ști singur răspunsul.

| OMarmotaO a răspuns:

Faaa pe manuela daca stii ce inseamna nu crezii ca esti ca micut pentru asa ceva du-te la un magazin cu jucarii si cumparati niste masinute si joaca-te cu ele ok?

| pauladrian a răspuns:

Nu te mai uita la televizor unde se vorbeste despre sex sau gen...nu mai intra pe site-uri de showbiz, numai citi despre sex... E bine sa te informezi sau sa te mai uiti dar nu des la varsta ta. Am dat un exemplu care poate fi si in cazul tau.

| KatVonB a răspuns:

Vaii tubatting eyelashes. Deci sa stiti si voi CERINTE laughing nu o cerintalaughing. inseamna ca e curtat baiatul.Pai fa ce vrei pustiule, daca nu vrei sa iti para rau mai tarziu-refuza acumwinking. Daca preferi sa fi smecher ca toti ceilalti-spune da.

| mary a răspuns:

Da? si la tabla cand te intreaba profa de mate cum se rezolva exercitiul tu ce-i zici? "cerinte la pat, cerinte la pat"

| PotHed a răspuns:

rolling on the floor scuze da e foarte tare intrebareahee hee
cica cerinte la pathee hee
deci mai multe... mna ce sa zichee hee
nu fi prost si refuza... sa nu regreti mai tarziuwinking

| mossu a răspuns:

Da-ti doua la fund si treci in pat.laughing Mai poti sa folosesti si gheata.

| raul_7584 a răspuns:

Ba esti tare, daca continui asa o sa fi mai tare ca cristiano ronaldo.

| anotherhumanbeing a răspuns:

Si ce vrei sa-ti spunem?
sa-ti scoti jucaria? pleaca naibii de aici cu jucaria ta.
la 12 ar trebui sa-ti gasesti alte ocupatii si sa lasi cerintele. si cerintele vin de la fete tot de 12 ani? niste curve si alea...

| DarkBlood32 a răspuns:

Schimba cearfasurile, fa-i cu fierul de calcat, aranjeaza patul frumos.
Succes! dancing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te atrage fata, da.de ce nu big grin. Dar te sfatuiesc sa folosesti prezervativul, mai ales la inceput cand ejacularea nu poate fi controlata. Nu cred ca vrei sa devii tatic laughing.