| UnMicutzAnonim a întrebat:

Am 12 ani..si imi cam place de o fata...as vrea sa ii spun dar nu pot..cand am momentul potrivit si trebuie sa ii spun, nu pot.ii zic altceva aiurea, ma pierd.
Recunosc, sunt un baiat ff timid si nu stiu ce sa ma fac.
P.S. Nu vreau sa am vreo relatie, dar eu is genul de baiat singuratic, am putini prieteni si pana acum nu am spus nimanui chestia asta.
Va rog frumos dati-mi niste sfaturi... vreau sa ii spun acelei fete, inseamna ff mult pentru mine sa fac acest pas.

5 răspunsuri:
| AllTogether a răspuns:

Stiu ce zici, suntem in acelasi caz, si eu am 12, incearca sa te apropii, i-ai o adresa(facebook, mess, skype)si incepe sa o cunosti mai bine, incearca sa vorbesti despre ea

| lollellil a răspuns:

Cred ca stiu ce simti desi sunt fata am aceeasi problema; de mult incerc sa voresc cu el dar... pur si simplu nu pot incearca sa ii faci complimente gen,, imi place cum ti-ai facut parul, iti sta bine'' lucrurile acestea marunte inseamna multhappy cand o vezi ca sta singura du-te la ea si tine-i companie niste intrebari legate de starea ei gen,, esti ok?'' sau,, esti suparata?''ii vor arata ca iti pasa de ea happy la varsta ta poti sa-i faci cadouri marunte gen,, vrei o inghetata?"happyii va arata c-o apreciezi incearca sa faci tu primii pasi orice fata asteapta asta! nu vorbi urat de fata cu ea, si nu fa gesturi nelalocul lor si in cele din urma daca raspunde si ea si vrea sa stea de vorba cu tine poti sa-i spui ca este o colega de treba apoi sa-i spui ca este o prietena buna si cine stie dupa ce va apropiati:ca tii foarte mult la ea insa nu doar prin cuvinte ...trebuie sa-i demonstrezi invit-o si tu in parclaughing)succes si sper ca te-am ajutat

| Aaalexandraa a răspuns:

Sa inteleg... vrei sa-i spui ca o placi si atat?

| UnMicutzAnonim explică:

O cunosc de 4 ani fratzioare....si de mult o plac da' tot nu pot sa ii zic straight face

| UnMicutzAnonim explică:

@Horoiu_Andreea_1997
Tu nu intelegi...imi e rusine, sunt timid, cu toate ca as incerca ff mult dar ma pierd cand sunt in fata ei